Vad är ett meddelande om kvalifikationer (SOQ)?

redogörelse för kvalifikationer och sammanfattningen av kvalifikationer (båda kallas SOQ) är två ofta förväxlas villkor. I allmänhet skriver ett företag en relativt lång redogörelse för kvalifikationer som kan göra dem det bästa företaget för att tillhandahålla tjänster eller material, eller att locka investerare. Ideellt företag kan skriva en SOQ för att visa sin välgörande förmågor, affärsplan och verksamhetsmål.

dessutom en redogörelse för kvalifikationer kan innehålla saker som företagets historia. Den SOQ kan lista bolagets skatteidentifieringsnummer för praktisk referens-och kontaktinformation. Det kan också sammanfatta organisationens olika avdelningar eller antal anställda.

En SOQ kan lämnas på en webbplats. I själva verket kan man se många SOQs från både vinstdrivande och ideella företag online. Det SOQ är dessutom ofta finns i tryckt form för potentiella investerare, köpare, eller de som vill skänka pengar.

Omvänt kan en sammanfattning av kvalifikationer är skriven av den återuppta författare och består vanligen av två till tre meningar, som är avsedda att understryka den arbetssökande bästa kompetens för det jobb som han eller hon söker. På sätt och vis, båda typerna av SOQ tjänar ett liknande syfte. De är avsedda att imponera på sina läsare till att anställa dem för arbete eller på annat sätt reagerat positivt.

En annan möjlig definition för SOQ är de långa SOQ som kan behövas i någon budgivning på ett jobb, som en entreprenör. Generellt detta uttalande är mycket längre än en återuppta SOQ. Målet med att få "jobbet" är detsamma. En SOQ från en entreprenör kan innehålla hänvisningar till tidigare projekt, samt uppgift om entreprenörens erfarenhet. En SOQ kan krävas utöver en presentation för entreprenören.

Lägga till en sammanfattning av kvalifikationer på ett CV för ett enkelt jobb är valfri. Kan dock SOQ av denna typ vara ett utmärkt sätt att uppmärksamma en s superlativa egenskaper. En väl sammansatt SOQ kan framkalla goda känslor från en potentiell arbetsgivare. De är de flesta återuppta en lista av färdigheter och utbildning, en mening eller två kortfattad förteckning och är därmed ett praktiskt referensverktyg.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.