Vad är ett kreditkort för småföretag?

ett kreditkort för småföretag är ett mycket användbart verktyg för alla företagare. Oavsett vilken typ av verksamhet du har, du utan tvekan att behöva göra många olika inköp under hela en typisk arbetsvecka. Ett litet företag kreditkort ger dig tillgång till nödvändiga medel för att få din försörjning, att det blir lättare att hålla reda på avdragsgilla kostnader i näringsverksamhet.

Även om många människor antar att ett kreditkort för småföretag avsedda för någon som äger en restaurang, butik eller liknande inrättning, egenföretagare kan ansöka om ett litet företag kreditkort. En konstnär som säljer sitt arbete på ett lokalt galleri kan använda en liten kortverksamhet kredit för att köpa duk, färg och andra förnödenheter. En snickare kan använda en liten kortverksamhet kredit för att köpa de verktyg han behöver för ett kommande projekt. En frilansskribent kan använda ett kreditkort för små företag att betala för papper, porto och forskning material för sitt uppdrag.

Att ansöka om ett kreditkort för småföretag liknar ansöker om ett personligt kreditkort. Du vill leta efter ett kort med lägsta möjliga ränta och ingen årsavgift. Belöningar kort som erbjuder ofta flygare miles, bonus bonus eller andra förmåner kan vara av värde, förutsatt att villkoren i avtalet är gynnsamma. Med kontohantering online verktyg är en annan användbar piggna, speciellt om du gör alla dina egna bokföring för ditt företag.

En stor skillnad mellan små visitkort kreditkort och din personliga kreditkort är att du måste bestämma eller inte att begära ytterligare kort för några anställda som du kan ha. Det är en bra idé att ha kreditkort som finns tillgängliga för anställda som regelbundet måste köpa tillbehör för din verksamhet, men detta utgör risken för missbruk. Om du är bekymrad över huruvida dina anställda är trovärdig, kanske du vill göra en punkt för att välja ett kreditkort för små företag som erbjuder skydd mot obehörig anställd användning.

Om du hittar att du har problem att hitta en godtagbar små kortverksamhet kredit på grund av tidigare problem med ditt företags betalningsanmärkningar, en säkrad kreditkort kan vara ett alternativ att överväga. Men dessa typer av kort tenderar att ha flera konto avgifter och högre räntor än vanliga lån utan säkerhet visitkort kredit. Dessutom kommer en del säkrade kreditkort tillåter endast en kreditgräns som är lika med den deposition som du måste göra en speciell sparkonto. Av denna anledning är de normalt bara används om ett företag måste återupprätta kredit efter en rad allvarliga ekonomiska bakslag.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.