Vad är ett fiktivt företag uttalande?

Så din catering äntligen tar fart, och "Bob's Catering" behöver ett mer tilltalande namn. För lagligt att göra affärer under ett namn som inte är din egen eller annan än din lagligt registrerade firma, måste du lämna in ett fiktivt företag uttalande. En fiktiv företag uttalande, även känt som en "att göra affärer som" eller DBA uttalande är ett namn uttalande som är registrerad hos staten.

En fiktiv verksamhet uttalande är inte en officiell bilda företag som ett Limited Liability Corporation (LLC) eller ett bolag, och inte behöver lämnas in om du använder ditt eget namn i namn av verksamheten . Det enda fall där du måste lämna in en medan du använder ditt namn i branschen titeln är om du är en enskild firma och företagets namn är "Bob and Associates Catering. "

statens lagstiftning varierar med kraven på att filen. Vissa stater ett namn först kontrollera att ingen mer än ett affärsområde filer under ett visst namn. Andra kan kräva offentliggörande av fiktiva namn i en lokaltidning. Tyvärr, lämna in ett fiktivt företag uttalandet är inte säkra de exklusiva namnet, och andra företag kan välja att använda den också.

Det är inte bara ett rättsligt krav för att registrera ett fiktivt företag uttalande, men det krävs av de flesta banker för att skriva och kontroller insättning med namn. Efter inlämnande av fiktiva företag uttalande kan du använda namnet lagligt i kontrakt, reklam och visitkort. Registrera din fiktiva namn även anmäler andra företag att du använder namnet för ditt företag.

En fördel med den fiktiva företag uttalande är att det möjliggör en ekonomisk enhet för att arbeta under mer än ett namn utan att behöva etablera separata verksamheter. Till exempel en kedja av restauranger som ägs och drivs av en företagsenhet kan alla ha olika namn. När ansökan ett fiktivt företag uttalande, se till att göra din forskning. Vissa stater erbjuder enkel blanketter på nätet, medan andra kräver en mycket mer delaktiga processen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.