Vad är en Property Management Association?

Fastighetsförvaltning sammanslutningar är lokala, regionala och nationella föreningar som gör det möjligt för fastighetsmäklare som arbetar med förvaltningen egenskaper nätverk med varandra. I många fall dessa organisationer fungerar som metod för att fastställa normer för fastighetsförvaltare som väljer att ansluta sig till dessa nätverk. En fastighetsförvaltning förening kan också erbjuda fortbildning seminarier och konferenser för medlemmar som täcker ett brett utbud av relevanta ämnen, inklusive tips för kommersiella lokaler, bostäder fastighetsförvaltning.

I många städer, kommer en lokal fastighetsförvaltning sammanslutning omfattar alla fastighetsmäklare som hanterar uthyrning fastighetsförvaltning för sina kunder. Ofta kommer denna lokala förening kräva att en hyresbostad chef ska inte bara överensstämma med lokala föreskrifter om verksamhet, men också upprätthålla de normer som fastställts av föreningen själv. Dessutom ger föreningen medlemmar med en röst som kan söka för att informera allmänheten om eventuella kommande förändringar i lagar eller förordningar som skulle ha en negativ effekt på fastighetsförvaltning i området, och i sin tur ger negativa konsekvenser för hyresgäster och andra leasing hyra fastigheter.

Tillsammans med den lokala fastighetsförvaltningen förening finns det oftast en statlig nivå eller regional förening som täcker ett större geografiskt område. Ofta, lokala föreningar har medlemskap i den regionala föreningar, eller har några etablerade samband som gör att personer som deltar i lokala hyra fastighetsförvaltning också tillhör den större organisation. Precis som den lokala gruppen erbjuder utbildning och möjligheter till nätverksarbete, den regionala gruppen kommer att ge samma förmåner i större skala.

En nationell fastighetsförvaltning förening ofta ingår statliga och regionala sammanslutningar som affiliate medlemmar, och tillhandahålla supporttjänster till de mindre grupperna. Den nationella grupp kan låta talare för konventioner satser som lokala grupper aldrig kunde kommandot, samt förbereda undervisningsmaterial om nationella lagstiftning som i sin tur skulle påverka processen för bostäder och kommersiella fastigheter förvaltning på lokal nivå. Nationella organisationer ger ofta minst en årlig konferens eller konventioner, som gör det möjligt för lokala fastighetsförvaltare att nätverka med varandra och utbyta idéer och strategier för att ge kvalitetsstöd till sina kunder.

På alla nivåer kommer fastighetsförvaltning bolagsordningen krävs medlemmar att träffas och upprätthålla en hög standard när det gäller hur de bedriver verksamhet och vad de erbjuder sina kunder. Om en medlem underlåter att upprätthålla dessa höga standarder, affärs-eller bostadsområden fastighetschef ofta prövotid och slutligen bort från medlemskap om de fortsätter att strida mot de kriterier som fastställts av organisationen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.