Vad är en Franchise Business Consultant?

En konsult franchise företag normalt är en person som har betydande erfarenhet och kompetens inom drift franchise-verksamhet. Han eller hon kan vara anställd av franchise företag eller ett småföretag stödbyrå. Det främsta syftet med ett franchiseavtal affärskonsult är att ge hjälp och stöd till nya Franchise ägare, vanligen under de första sex till 12 månader av verksamhet då risken för misslyckande är störst.

kvalifikationer för att bli en franchise affärskonsult varierar, men vanligtvis omfattar en kombination av akademiska meriter och erfarenhet från näringslivet. De flesta konsulter har en grundexamen eller examen från en erkänd postgymnasiala utbildnings-institut. Han eller hon kan ha genomgått denna utbildning i ett annat land, som franchise företag fortfarande ett mycket populärt alternativ från kvalificerade invandrare som inte kan få arbete inom sitt område. Även om utbildning ger många bra kunskaper, det viktigaste kravet för en franchise affärskonsult normalt är hans eller hennes erfarenhet från näringslivet.

En franchise är ett företag struktur där moderbolaget tillhandahåller franchisetagaren med rättigheter att sälja varumärkesskyddade produkter eller att använda sin teknik i utbyte mot en del av försäljningen. Den affärsmodell har lägre misslyckande risk än en oberoende verksamhet operation, på grund av användningen av en beprövad framgångsrik produkt och stöd som ges av moderbolaget. Franchiseavtal varierar från tre till 100 år, och normalt bland annat tillgången till stödtjänster såsom en franchise affärskonsult.

expertis som konsulten varierar beroende på verksamhetens behov, det gäller det yrkesmässiga verksamhetskunnande och utmaningar. Till exempel, en franchisetagare som aldrig arbetat i detaljhandeln eller ägt en verksamhet av något slag kommer att kräva mycket hjälp att förstå kärnverksamheten krav för att framgångsrikt driva verksamheten. De flesta franchise organisationer återfinns tre till sex programområden månad utbildning för alla nya ägare, men det finns en verklig skillnad mellan att diskutera frågor i ett klassrum och stöter på problem i verksamheten.

När du väljer ett franchise affärskonsult, personlig rapport vanligtvis är mycket viktigt. Konsulten måste ha tillgång till alla delar av verksamheten och måste kunna ge kritik, råd och vägledning som kommer att erhållas och genomföras. Äga ett framgångsrikt företag kan vara mycket givande, men det första året kan vara mycket utmanande. Arbeta med ett franchise affärskonsult ger ägare med tillgång till en mängd kunskap och erfarenhet för att hjälpa dem att undvika dyra misstag.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.