Vad är en E-handel Merchant-konto?

Ett konto e-handel handlare är en typ av konto som gör att online-handlare att ta emot betalningar med kreditkort över Internet. Det skiljer sig från den traditionella detaljhandeln säljarkonto, som vanligen syftar till att stödja handlarna samla betalningar inom en tegel och murbruk butik. Den viktigaste skillnaden mellan de två brukar avgifter.

Med e-handel sorten, avgifterna är vanligtvis högre på grund av den förmodade högre risker i samband med online betalningar jämfört med ansikte mot ansikte transaktioner. Få ett konto för e-handel handelsman kan vara kritisk, men för den som vill sälja produkter eller tjänster på nätet. Detta är ofta fallet även om en handlare som redan har ett konto för deras fysiska butik.

Man kan ansöka om en e-handlare konto via en handlare tjänsteleverantör (MSP) till exempel en bank eller företag kända som en oberoende tjänst organisationen (ISO). Banker i allmänhet anses mer tillförlitliga, men de tenderar också att vara mycket mer selektiv när det gäller godkännandeprocessen. Exempelvis kan en bank kräver att en handlare har ett visst kreditbetyg eller uppfyller andra strikta kvalifikationer.

Eftersom de är oreglerade, ISOs vanligtvis är mer flexibla, och skaffa ett konto för e-handel köpman från dem ofta är betydligt enklare. Det är viktigt att komma ihåg att flera av dessa företag ut höga premier för att ta på sig risken i samband med online-verksamhet. Därför kan handlarna vill spänna sig att betala lite mer.

En av de viktigaste komponenterna i e-handel integration normalt är betalning gateway. Denna programvara tjänst fungerar som en mellanhand mellan kundvagnen och de finansiella enheter som deltar i transaktionen. Normalt innebär detta ett konto och kundens kreditkortsföretaget.

En betalning gateway är vanligtvis mycket viktigt eftersom den kontrollerar om giltighet och krypterar känslig information som ingår i transaktionen. Det är oftast en sömlös, öppen process där alla komponenter i e-handel systemet spelar en avgörande roll. Är att dessa två delar är beroende av varandra, många leverantörer erbjuder integrerade lösningar featuring företagskonton och kompatibla portar.

Att integrera ett konto e-handel köpman på en webbplats kan vara en smidig process med lite hjälp från ett webbhotell eller systemadministratör. När allt är ordentligt inrättats bör handlarna ha ett mer tillförlitligt sätt att underlätta behandlingen kreditkort och att effektivt underhålla sina kunder. När transaktioner, handlare också kan bättre garantera att pengarna är ordentligt insatta på sitt konto.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.