Vad är Software Development Outsourcing?

Programvaruutveckling outsourcing är brukligt att hyra en programvaruutvecklare eller mjukvaruutveckling företaget på ett kontrakt för att skapa eller konfigurera programvara. Företag, skolor, regeringar och icke-vinster kan alla anser mjukvaruutveckling outsourcing någon gång för att hantera sina unika administrativa behov. Även om det finns många typer av programvara på marknaden som hanterar datahantering, såsom QuikBooks ® för redovisning eller The Raiser's Edge ® för kapitalanskaffning, kommer en organisation väljer i många fall utveckling av programvara outsourcing om de har speciella krav som inte kan uppfyllas genom att ut -of-the-box programvaran.

Oavsett om ett företag vill ha sin egen unika programvara som utvecklats från grunden, eller har en befintlig programvara konfigureras för att passa deras behov, måste de arbeta nära tillsammans med mjukvaran exploatören eller mjukvaruutveckling företaget under process. Denna process för att utveckla programvara för en specifik organisation är ibland som ett "projekt" och behöver normalt att utvecklarna och de individer som ska använda programmet samarbetar för att optimera programvaran funktionalitet. Utvecklarna måste ta många olika faktorer i beaktande när du skapar eller konfigurera den anpassade programvaran, t. ex. vilken dragen från organisationens gamla systemet var användbart och bör kopieras i den nya programvaran, och vilka funktioner som är ineffektiv och bör avskaffas eller ersättas . På grund av den samverkande karaktär ett projekt för programvaruutveckling, kommer utvecklingen företagsflytt ibland sitt projekt personal till kundens plats för projektets löptid, för att bättre tillgodose klienten.

Förutom själva mjukvaran produkten, det finns också kompatibla tjänster som mjukvaruutveckling företag kan erbjuda sina kunder. Om utveckling av programvara outsourcing förvandlas till ett långsiktigt, stort projekt, kan utvecklare har ett antal kurser som syftar till att lära klienten hur du kan använda nya eller förbättrade programvara. Programvaruutvecklare som läggs ut av organisationer kan också erbjuda post-projektet tekniskt stöd, antingen som en del av programpaketet eller en extra kostnad. Denna typ av tekniskt stöd underlättar en smidigare övergång för organisation, från deras gamla systemet till sina nya program.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.