Vad är Small Business Skuldtitlar konsolideringsfond?

småföretag skuldkonsolidering är ett skuldhantering lösning som kan ta två olika former. I en inkarnation, konsolidera skulder för ett litet företag kan följa samma grundläggande process som används för enskilda skuldkonsolidering. En alternativ metod är att gå igenom en skuldkonsolidering företag som faktiskt förhandlar med fordringsägarna och säkrar mer ekonomiskt betalnings plan som tillåter ditt företag att gå i pension den utestående skulden på ett sätt som är bra för både dig och din fordringsägare. Varje metod har fördelar och nackdelar som bör beaktas innan man inleder någon typ av små företag konsolidering av skulder.

Ett av de vanligaste sätten att konsolidera skuld är att arbeta med en långivare för att säkra ett lån som lönar sig alla nuvarande ekonomiska förpliktelser. I gengäld fastställer långivaren en återbetalningsplan som tillåter gäldenären att en enkel månatliga betalningen till dess att skulden är pensionerad. Ofta kommer kreditgivaren att förbereda jämn och uppdrag betalningar till varje borgenär på uppdrag av företag och därigenom säkerställa att alla aktuella säljaren konton är fullt betalda.

Det finns flera fördelar förknippade med denna typ av små företag konsolidering av skulder alternativ. Eftersom alla nuvarande leverantörer är fullt betalda, dessa konton inte längre härrör ränta på ett utestående saldo. Förutsatt att konsolideringslånet bär en lägre ränta innebär detta att verksamheten kommer att spara pengar på lång sikt. En annan fördel är att de säljaren konton med ett noll balans tjäna som en utmärkt kreditupplysning för verksamheten, vilket kan bidra till att locka fler kunder.

Det finns dock situationer där bedriver denna typ av små företag konsolidering av skulder får inte vara den bästa metoden. Om den aktuella leverantören räkenskaperna transportera antingen någon ränta, eller en mycket låg ränta, kan företaget måste betala mer i pension de skulder på lång sikt. Dessutom finns det risk för att verksamheten igång nya saldon på dessa försäljare konton, skapa ytterligare svårigheter. Om ett företag redan har problem med att i tid betalningar till leverantörer, och väljer att fortsätta använda dessa konton efter att betala av utestående skulder med konsolidering lån, kan verksamheten hamna i sämre skick än någonsin på några månader.

Det andra alternativet med ett litet företag skuldkonsolidering innebär att arbeta med en leverantör för att sköta verksamheten skulden. I det här fallet den som tillhandahåller funktioner som medlare mellan företaget och dess borgenärer. Tjänsteleverantören syftar till att säkra återbetalning alternativ som kan stoppa inflödet av räntor och ordna utbetalningar så att små företag kan hantera dem mer effektivt. Denna metod kan ofta köpa företaget tid att generera ytterligare intäkter antingen från säsong tillväxt eller utbyggnad av befintliga produkter eller tjänster som erbjuds. Samtidigt kan skuldkonsolidering företag kunna hjälpa företaget att utveckla en mer realistisk driftsbudget för att komma igenom den tillfälligt mager gånger.

Precis som med skuldkonsolideringslån alternativ, finns det vissa tänkbara nackdelar med detta småföretag skuldkonsolidering strategi. Givaren är sannolikt ut bearbetning och hänsyn förvaltningsarvoden som kommer att öka den månatliga skuldförbindelse från verksamheten. I vissa fall kan dessa avgifter uppvägs effektivt sådana avbrott förlängas med borgenärerna i form av återbetalning av utestående skulder. När detta är fallet, går igenom en skuldhantering eller konsolidering företaget verkligen åstadkommer ingenting. Innan vi går med denna strategi, se till att leverantören kan förhandla om villkoren att spara en betydande del av intäkter varje månad, eller åtminstone tillräckligt för att kompensera leverantören avgifter och fortfarande anstränga värt för småföretagare.

Det finns ingen rätt lösning i varje situation. Vid prövningen av små företag konsolidering av skulder, väga alternativen noga. Ta dig tid att förutspå hur en viss metod kommer att påverka driften av verksamheten nästa månad, sex månader nu, och ett år in i framtiden. Om prognoserna verkar inte sannolikt att de önskade resultaten, söka andra vägar att hantera den nuvarande skulden belastningen och hitta en lösning som är bäst för de små företagen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.