Vad är Professionell Fastighetsförvaltning?

professionell fastighetsförvaltning avses användningen av en tredje part som primär kontakt för en bit av kommersiella eller bostadsfastigheter. Förvaltaren är ofta ges befogenhet att göra majoriteten av beslut om försäljning och underhåll av fastigheter. Kontakt med fastighetsägaren får inte förrän en kvalificerad kandidat har ansökt om hyra eller hyra alternativ för införande.

Den roll som en professionell fastighetsförvaltning företaget kommer att variera beroende på vilken typ av fastigheter som enligt avtal med företaget. Den grundläggande dagliga funktioner kan innehålla reklam listor, screening sökande, och svara på frågor om fastigheten. Om det finns reparationer göras till prospektet, vare sig bostäder eller kommersiella får fastighetsförvaltare ges befogenhet att schemalägga reparationer som behövs eller med förhandsgodkännande av fastighetsägare.

kommersiella egendom ofta hanteras av en professionell fastighetsförvaltning företag, i synnerhet om ägaren till fastigheten är ett annat företag eller någon som inte bor i närområdet. En kommersiell fastighet chef får följa en annan uppsättning regler och föreskrifter för hyran av verksamhet eller byggnad. Zonindelning lagar måste beaktas innan hyresavtalet ingås.

Med bostadsfastighet förvaltning används ofta synonymt med uthyrning fastighetsförvaltning. Bostadsfastigheter kan innehålla lägenheter, enda hem familj och husbilar. Uppgifterna för bostadsfastigheter manager kommer generellt att vara samma som den kommersiella motsvarighet, men utan hänsyn till zonindelningen lagar, i de flesta fall.

Ett professionellt team fastighetsförvaltning kan vara bättre lämpade att genomföra bakgrundskontroller, checkar kredit, och kontroller hänvisning grund av dess fastigheter anslutningar. Medan vissa fastighetsförvaltare kommer att arbeta enbart med ägare och fastighetsskötsel, andra kan välja att fortsätta att aktivt sälja fastigheter samtidigt förvalta fastigheter. Många fastighetsförvaltare är fastighetsmäklare men villkoren är inte utbytbara.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.