Vad är Partner Relationship Management?

En partner strategi styrning syftar till att förbättra affärsprocesser genom att förbättra kommunikationen mellan ett företag och dess partner kanal. På sätt och vis är nära besläktat med kundrelationer. I många fall är partner relationship management en term som särskilt tillämpas på relationer mellan företag.

Partner Relationship Management kan ta ett antal olika former. I vissa fall kan leverans av en produkt behövs under vissa tider på dagen. Till exempel i vissa sjöfart och mottagande enheter, måste leverantörer leverera inom en viss tidsram. I de mest trafikerade platser, att fönster kan vara så lite som 30 minuter. När du reser över ett stort geografiskt område, som kan vara ett svårt mål att slå.

Med programvara och andra kommunikationsverktyg ofta ges genom en partner relationship management strategi, leverantörer, transportörer och slutanvändarna kan hålla konstant kontakt med varandra. Detta innebär att slutanvändaren kommer att kunna veta var varje objekt är varje steg i processen och när man förväntar sig det. Beroende på situationen, kan detta göra det möjligt en fabrik för att anpassa produktionen så att hela verksamheten inte stänga på grund av att leverera till oro.

Partner relation förvaltning är också viktigt för tillverkare och återförsäljare eller återförsäljare. På denna sida, gör mjukvara för producenten att förstå när en viss produkt i efterfrågan och tillåter att producenten att anpassa sitt processer också. Utan denna förmån, skulle en tillverkare behöver vänta på en beställning från en återförsäljare eller återförsäljare. Detta kan försena processen och därmed ge båda sidor att gå miste om värdefull försäljning.

Förutom att kommunikation kan parrelation förvaltningen tillhandahåller även tjänster inom andra områden. Till exempel kan den innehålla en komponent partner lojalitet, vilket ger en fördel för båda företagen. Eftersom dessa relationer stelnat, ger det en bra kundbas som både kan bero.

Även tanken på att bilda företag till affärsrelationer är inte en ny idé, i vilken utsträckning det tas i en parrelation förvaltning situation är. Detta beror på flera orsaker. Först med näringslivet att dra nytta av Internet, gör det bättre kommunikation. För det andra, med företagen blir mer specialiserade på de tjänster de tillhandahåller, är det att skapa ett större ömsesidigt beroende mellan företagen och därmed ett behov av ökad hantering parrelation applikationer. För det tredje, med produkter och leverantörer över hela världen, ett bättre system för realtidskommunikation behövdes.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.