Vad är Medicare ersättningsnivåer?

Medicare ersättning priserna är de som betalas till läkare för att utföra ett visst förfarande. Till exempel de som går till doktorn för en vanlig GRANSKNING, och är på Medicare, kommer att omfattas av ett visst belopp som försäkringsbrevet. Det är betalningen läkaren kan förvänta sig. Medan systemet är relativt enkelt och enkelt, det finns också en del kontrovers i samband med Medicare ersättningsnivåer. Vissa läkare anser att skattesatserna inte uppfyller sina kostnader.

Alla läkare har möjlighet att avgöra om de vill delta i Medicare-programmet. Även läkare som inte officiellt lista sig själva som Medicare leverantörer kan ha möjlighet att se patienter och lämna in ansökningar om dem. Om detta händer, det Medicare ersättningsnivåer som läkare tar emot kommer att vara något mindre än ett deltagande läkare tar emot. Därför läkare som beslutar att ställa sig utanför systemet normalt kommer inte att se Medicare patienter alls.

Tidigare var Medicare ersättning takt beroende på en komplicerad formel som ingår levnadskostnaderna i det lokala område. En läkare i en lantlig stat med en lägre levnadskostnader och, förutsätts, lägre utgifter, skulle den inte betalas ut med samma belopp som en läkare i ett storstadsområde, även om familjen praxis var likartad. Det ledde till många landsbygdsområden läkare protesterar de Medicare ersättningsnivåer, att säga att oavsett var de bodde de fortfarande hade betydande utgifter, inklusive studielån, som var i nivå med sina stora staden motsvarigheter. Dessutom insåg den amerikanska regeringen sin politik var att avskräcka läkare från att bilda praxis i underförsörjda områden. Därmed finns det nu en mer enhetlig betalning fördelning av Medicare ersättningsnivåer.

Andra saker som kan påverka priserna också. En sjukhusets Medicare ersättning kurs kommer generellt att vara högre än för ett doktorn. Detta beror på att kostnaderna för ett sjukhus att utföra samma förfarande är i allmänhet större än för en läkare i privatpraktik med samma kapacitet.

De vårdgivare som accepterar Medicare patienter har inget val , utan att acceptera Medicare ersättningsnivåer för varje förfarande som de erbjuder. De kan inte välja och vraka. Dessutom kan de inte ta ut patienten ytterligare samarbete betalar för att kompensera för vad en privat försäkringsgivare kan vara villiga att betala för samma förfarande. Även om dessa kan anses vara nackdelar drar fördel för läkare att ha tillgång till ett större antal patienter. Många av dessa patienter kommer att kräva allt fler läkarbesök när de blir äldre, vilket ger en stadig ström av inkomster för läkare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.