Vad är Business Kreditkort Rewards?

Business kreditkort gåvor är de extra bonusar som kan uppmuntra människor att använda sina kreditkort oftare. Det finns ett antal kortverksamhet kredit gåvor än något kreditkort eller banken kan erbjuda. Ibland ett företag behöver för att allvarligt överväga om de belöningar på ett kort, eftersom de kan spara pengar eller ger extra bonusar som är önskvärt att verksamheten.

En typ av belöning är bonus på inköp. Mängden returneras kontanter är normalt ganska små, och är vanligtvis inte mer än 2-3% av de totala inköpen. Typer av inköp kan antingen ha en mer eller mindre pengar tillbaka, eller del använder kanske inte berättigad till kontant erbjudande om återtagande. Fortfarande är det många som söker kortverksamhet kredit gåvor som är kontanter tillbaka, eftersom detta kan rabatt alla eller nästan alla inköp på en liten ränta, och spara pengar är nästan alltid en önskvärd sak.

Andra gånger, företag kreditkort gåvor erbjuda bonusprogram miles eller rabatter på bensin. Dessa kan vara användbart om kortet används främst under resor och om en viktig aspekt av verksamheten är resor. De som skulle vanligen använder sina bilar en hel del för företag kanske vill leta efter gas-kort, och de företag som använder luft flygning ganska lite kanske vill hitta bonusprogram belöningar. Andra resor bonusar kan vara en del av kortverksamhet kredit gåvor paket. Dessa kan inbegripa rabatter på biluthyrning eller hotellvistelse.

En annan form av kortverksamhet kredit gåvor är bonuspoäng. Poäng ackumuleras och används för att köpa saker från en långivare's online-butik eller en utsedd leverantör. Däremot vissa förmåner har att göra med att ge företagare tillgång till speciella saker, som executive lounger, eller biljetter till särskilda platser vid vissa evenemang som sport spel, konserter eller Broadway spelar. I vilken utsträckning dessa gåvor är en tillgång för verksamheten kan variera.

Belöningar är attraktiva, och de är tänkta att locka kunder. De kan emellertid också betalas av högre räntor, avgifter för att ha en viss kreditkort eller påföljder. Ett företag måste väga om gåvor värda äger kortet, och detta kan inte alltid vara fallet. Det är en lysande marknadsföring idé att slänga den morot av något som känns som en generös kort laddat med bonus. medan gömma minnet i många sidor finstilta.

Den smarta bolaget inte luras av den kom hit tillvägagångssätt gåvor visitkort. De gör sina beslut baserat på bästa ränta, låga avgifter, och de flesta potentiella besparingar till företaget. Detta är inte att säga att det inte finns några bra krediterbjudanden som har lika fantastisk bonus. Att hitta dessa medel gör några allvarliga jämförande arbete, men hur länge kan säkert dra verksamhetens resultat.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.