Vad är Business Credit Card Services?

Business kreditkort är tjänster särskilt utformade för att hjälpa handlarna att acceptera kreditkort eller ge företag med kort företagskort och därmed sammanhängande material. Tjänster som kan hjälpa handlarna att acceptera kreditkortsbetalningar kan bestå av bearbetning av transaktioner eller att ge verksamheten lämplig köpman programvara och andra verktyg för att hantera betalningar. Business kreditkort tjänster som tillhandahåller kreditkort ofta erbjuda villkor som skiljer sig från en enskild kreditkort konto.

Att tillhandahålla ATM-terminaler, trådlösa funktionerna bearbetning, redovisning Internet och diverse kreditkort maskiner bearbetning är några av de kortverksamhet kredit tjänster som kan finnas tillgängliga. Underhåll av sådan utrustning får eller inte får ingå i alla tjänsteleverantörer och företag får eller inte får medföra extra avgifter. Utrustning lösningar för stora företag kan avvika från den utrustning som föreskrivs för små eller hembaserad verksamhet.

Business kreditkort tjänster kan erbjuda en verksamhet särskilt incitament för att utnyttja sina kort eller tjänster. Detta kan vara i form av bonusprogram, noll transfereringar balans, och inga årsavgifter. Detta beror på kreditkortsföretaget att verksamheten har valt, dock. Vissa företag kreditkort tjänster par säljarkonto tjänster, såsom hantering av betalningar, i samarbete med utfärda ett företagskort. Vissa företag kanske inte vara berättigade till alla dessa funktioner.

För att få en kortverksamhet kredit-eller utnyttja tjänster handelsfartyg konto måste ett företag ansöka först. Uppgifter om typ och klassificering av verksamheten kan behövas, liksom personer som kommer att tillåtas att använda kreditkort och andra tjänster. Den typ av tjänster som är tillgängliga för verksamheten kan baseras på hur organisationen är klassificerade. Antar att begäran om ett konto godkänns kommer verksamheten underteckna sedan ett avtal med det företag som tillhandahåller företagstjänster kreditkort.

villkor som gäller för kreditkort och alla andra tillämpliga tjänster bör kunna finnas i kontraktet. Personligt bruk av kortverksamhet kredit tjänster normalt är förbjudet, eftersom de är tänkta till förmån för företaget. Hem-och familj-baserade bolag har ofta rätt till vissa kortverksamhet kredittjänster, men vissa begränsningar kan gälla. Tjänster kan tillhandahållas från ett flertal källor, bland annat banken där företaget har konton eller företag som specialiserar sig affärer eller konton handlare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.