Hur väljer jag det bästa Auktion Fastighetsförmedling?

Välja den bästa auktionen egendom kräver en kombination av tydliga mål, beräknade ekonomiska avkastning på investeringar, och en noggrann utvärdering av fastighetsvärde. En egenskap auktion är ett sätt att sälja en rad fastigheter på ett ställe. Processen drivs av auktionsföretag, och kan omfatta kommersiella, mark, fastigheter och bostäder.

En auktion egendom förtecknas av den auktion företaget i god tid före det verkliga datumet för auktionen. Intresserade köpare uppmanas att gå till ett öppet hus för att visa fastigheten. På dagen för auktionen, måste den potentiella köparen närvara antingen auktion eller sända en företrädare. När fastigheten är tillgänglig, budgivning börjar och det högsta vinner budet.

En auktion kan vara en spännande händelse, och många människor bjuda mer än de avsedda. Ta dig tid att förbereda sig för auktion undvika dyra misstag. Skriv ner dina lång-och kortsiktiga mål för varje auktion egendom. Beräkna övre dollarns värde gräns för egendom, inklusive auktionen avgift. Denna avgift varierar kraftigt, men är vanligtvis antingen ett schablonbelopp på $ 2. 500 amerikanska dollar (USD) eller 5 till 7 procent av den fasta egendomen köpeskillingen.

Det primära syftet för att köpa en auktion egendom är att sälja den för en vinst. De flesta auktion fastigheter inte kunde locka köpare genom de vanliga kanalerna, på grund av den nuvarande skick egendom, ekonomiska förhållanden eller ett stort antal liknande fastigheter i samma geografiska region. Ta dig tid att utreda varför fastigheten säljs på auktion, eftersom detta har en direkt korrelation till framtida vinstmöjligheter.

En fastighet säljs på auktion köps utan några garantier till arbete eller skick. Fysiskt inspektera fastigheten med en kunnig egendom inspektör för att fastställa den beräknade kostnaden för reparationer. Utvärdera designlösningar och diskutera renoveringar i detalj, för att slutföra både kostnad och tid som krävs. Vinst är bara förverkligas om du kan sälja fastigheten för mer än det ursprungliga inköpspriset plus reparationer eller renoveringar.

Utvärdera det verkliga värdet av en fastighet kräver tid och skicklighet. En snabb metod för att bestämma historiskt värde är att titta på de bedömningar fastighetsskatt för de senaste fem till sju år. Titta på det aktuella värdet genom att analysera det försäljningspris för liknande fastigheter sålts under det senaste året. Beräkna värdet på din fastighet genom att jämföra storlek, läge och funktioner. Minska din värdering av 3 till 5 procent och använda detta som ditt riktmärke för att undvika förluster.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.