Hur ska jag skriva Business nyhetsbrev?

När du skriver affärer nyhetsbrev, som när du skriver något, bör du alltid hålla intressen dina läsare i åtanke. Dina kunder och potentiella kunder är de tilltänkta läsarna av ditt nyhetsbrev, men syftet med ditt nyhetsbrev är att ansluta till denna publik snarare än att försöka driva dina produkter till den. Ett nyhetsbrev bör vara informativ och ge läsaren med relevanta artiklar skrivna på ett intressant och roligt att läsa sätt.

Skriv verksamhet nyhetsbrev som innehåller många olika korta artiklar av intresse för din målgrupp, men tänk på att variera format. Till exempel kanske du vill kommunicera en nyhet i en numrerad lista som en lista över de tio hundraser i Nordamerika om du är i PET-branschen. Nyheten bör gälla på något sätt för ditt företag, och bör informera och underhålla dina läsare.

Om du skriver företag nyhetsbrev med anknytning till en viss säsong som vinter, sommar, jul eller till och med kalla och influensa säsong, göra en del efterforskningar så att du kan ge nyhetsvärde information för dina läsare. Håll tonen ljus och konversation, dock. Business nyhetsbrev bör vara professionell, men inte täppt och tonen bör vara vänlig och hjälpsam.

En Visste du att? avsnitt med intressanta fakta är en kul, men informativt touch tänka på när du skriver affärer nyhetsbrev för dina kunder. Eller kanske du vill ha en kort, enkel frågesport för dina läsare. Oavsett innehåll du bestämmer dig för, rubrikerna som inför varje punkt i nyhetsbrevet bör vara kortfattade och utformade för att fånga läsarens intresse så att han eller hon kommer att vilja läsa hela artikeln.

Det är alltid en bra idé att lägga till något extra till ditt nyhetsbrev att läsaren kan använda som ett recept eller en kupong. När du skriver affärer nyhetsbrev med statister i åtanke, kom ihåg att hålla dem med anknytning till årstid eller tema med ditt nyhetsbrev. Till exempel ser en grill recept hemma i ett December nyhetsbrev, men en kär familjemedlem recept för särskilda jul cookies avser säsongen och låter dina kunder vet lite mer om dig och din familj bakgrund.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.