Hur öppnar jag min egen Pizza Restaurant?

För de personer med entreprenörsanda och en kärlek till pizza, att äga en pizza restaurang kan vara en dröm. Det finns flera faktorer som måste spelar in och många beslut som måste göras innan restaurangen kan öppna. Planering och framförhållning är viktiga egenskaper att ägaren måste ha för att nå framgång i verksamheten.

En sund affärsplan kommer att ställa eventuella ägare i rätt riktning, vilket gav henne att fundera över hur många restauranger hon vill och hur man ska nå sina mål. En affärsplan är avgörande för beräkningen av uppstartskostnader, som kan nå de hundratusentals dollar, och de avgifter som royalty, franchiseavgifter och lagra insättnins om en franchise är i planerna. Många gånger krävs en franchise att ägaren personligen måste uppfylla kraven för en viss nettoförmögenhet och har ett visst mått av likvida medel, också.

Först måste några grundläggande beslut fattas. Den pizzarestaurang är antingen en "familjeföretag" affärer eller kommer det att bli en del av en franchise. Om det är ett "familjeföretag", ett flertal ytterligare överväganden måste göras. Till exempel kommer vad stil pizza vara tillgänglig-New York stil, Chicago Style eller St Louis stil att bara nämna några. Också, varumärkesbyggande och marknadsföring kommer att vara avgörande för en pizza restaurang som inte ingår i en välkänd franchise.

Nästa, för både "familjeföretag" pizza restauranger och franchising, är platsen en av de mest viktiga faktorer. Det perfekta läget kommer att ha gott om trafik-inte alltför långt bort från stigen. Människorna i området kommer att ha en affinitet för pizza. Till exempel, ett område omgivet vårdhem eller bistås levande kondom kanske inte den bästa idén. Kan dock ett område med mycket studenter, familjer och upptagen arbetstagare vara stora.

När platsen bestäms den faktiska restaurang utrymme måste hittas. Normalt bör en utföra kontrollbesök och leverans pizza restaurang vara runt 1. 200 till 1. 400 kvadratmeter (366 till 427 kvadratmeter). Om det kommer att bli en sitta-ner-området i restaurangen, måste det vara mycket större.

Att livnära leverantörer och utrustning är nästa på listan. Med en franchise, dessa beslut är oftast färdiga i moderbolaget. Men de kan ändå vara en sann kostnader-oavsett om en restaurang är en franchise eller ett "familjeföretag" business. Mat, askar, bestick (även plast eller metall), kryddväxter, möbler, datorer, telefoner, ugnar, kylskåp, menyer, kuponger, reklam och mycket mer går in i tillverkningen en framgångsrik pizza restaurang. Dessutom tid måste användas finna pålitliga arbetstagare, och sedan, som har förmåga att betala dem deras lön.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.