Hur kan jag göra Commute Mindre tråkigt?

Det finns många sätt att stannade underhållen under en lång pendla. För dem som använder tåg, flygplan, bussar eller andra offentliga transportmedel, möjligheterna är rikare. De som kör ska se till att inte utsätta dem själva eller andra förare i fara till förmån för att förhindra tristess.

En kollektivtrafik pendla är öppen för många möjligheter. Läsa böcker är bra sätt att hålla en pendla från att bli tråkig. Dator avläsningssystem kan skära ner på de flesta att böcker kan skapa. Pussel böcker som korsord eller söker och hittar kan hålla hjärnan aktiv och alert. Med otaliga mobiltelefon och handhållna spel, alla kan hålla sig sysselsatta i timmar.

all verksamhet som är tyst och inte stör andra pendlare är helt acceptabelt. Undvik att spela hög musik i hörlurar eller tala högt i telefon eftersom det kan irritera andra på tåget. För pendlare som vill fånga några minuter av sömn på tåget, bör de vara säkra på att de tillhör är i en säker position för att undvika stöld.

Det kan vara lite svårare att finna sätt att göra en lång pendlar mindre tråkigt när pendlare är föraren. Många väljer att tala på sina mobiltelefoner, men det är inte det säkraste alternativet och rekommenderas inte. Många stater har lagar mot att prata i mobiltelefon när du kör, eller åtminstone kräver användning av en handsfree-uppsättning. Textmeddelanden är i de flesta fall en sämre utsikter som förarens ögon måste lämna vägen att skriva brev. Säkerheten är alltid högsta prioritet under en pendla.

Ett bättre alternativ för underhållning är att lyssna på en ljudbok. Köpa dessa böcker kan ibland vara dyr, särskilt om lyssnaren brinner genom ett eller två i veckan. Det fina är att de vanligtvis är tillgängliga på lokala bibliotek gratis. Många bibliotek har även möjlighet att ledamöterna skulle kunna ladda ner ljudböcker i MP3-format så att de kan spelas upp via MP3-spelare eller brännas på cd-skivor.

I dessa tider av hyper-teknik, är det ens möjligt att ta en akademisk kurs under en pendla. Företag som The Learning Company, LLC erbjuder kurser i historia, näringsliv, vetenskap, religion, och andra som eleverna kan lyssna på via en CD-spelare eller MP3-spelare. Det finns alltid de gamla standby lära sig ett språk också. Bokhandlar har ett stort antal tillgängliga språk som innebär att lyssna på en ljudinspelning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.