Hur hittar jag den lön Range för en ståndpunkt?

lön intervallet för ett jobb är ett av de viktigaste bitarna av information när de väljer en karriär eller letar efter en ny position. Det finns tre tillförlitliga källor för denna information: myndigheter, företag ersättning och branschorganisationer. Alla tre källor tillhandahålla korrekt, aktuell information, komplett med de olika expertområden som krävs för att lönerna inom ett visst intervall.

Det första stället att börja leta efter den lön utbud av jobb i USA är det amerikanska Bureau of Labor Statistics. Denna myndighet ansvarar för insamling och korrekt information om en rad olika sysselsättnings-och arbetsmarknadspolitiska frågor. Utöver grundlönen utbud av jobbtitel, ger presidiet också en lista med krav på utbildning och licensiering, den totala efterfrågan av staten och storstad och årliga jämförelser.

Andra bra regeringskällor innefatta yrkesrelaterade sysselsättningsstatistiken. Denna regionala uppgifter finns tillgängliga på begäran för ett specifikt arbete eller arbete ström. Kontrollera med din statliga arbetsförmedlingen för att få tillgång till statliga rapporter och undersökningar om sysselsättningens utveckling och lön varierar inom din stat. Det är viktigt att inse att lönen varierar efter plats och det är alltid en god idé att titta på närliggande städer och stater för att hitta den lön intervallet för ett jobb.

Ersättning analyser och företag som uppger att specialisera sig på att fastställa lämplig klassificering och att lönen varierar för nya och befintliga positioner. De ger information till regeringar, storföretag och branschorganisationer. Definitionen av lön kan även andra fördelar, såsom utbildningsprogram ersättning, subventionerad barnomsorg, undantag undervisning, och stipendier för dina barn.

Leta efter webbplatser som är specialiserade på ersättning rapporter för mer information om lokala, statliga och federala lön intervall för ett stort antal arbetstillfällen. Ekonomiska Forskningsinstitutet ® är en ideell statistisk byrå som recensioner jobb trender och statistik för ett brett spektrum av användare, allt från kommunala tjänstemän till FN.

Läs mer om jobbet i sig genom att undersöka karriär och yrkesmässig guider. Dessa rapporter ger detaljerad information om vad varje jobb innebär utbildning och träning, långsiktiga karriärmöjligheter, och varierar lön. All denna information kan hittas i ditt lokala bibliotek.

Två andra stora källor till lön rad information är yrkesorganisationer och fackföreningar. Båda dessa organ har resurser och intresse att lokalisera och bevara denna information. Ta dig tid att undersöka och kontakta arbetssökande stöd resurser för mer information om hur de samlar in denna information.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.