Vilka utmaningar är unika för barn Fotografering?

Barnens fotografi presenterar många unika utmaningar. Dessa utmaningar föröka bygger på hur unga barn är. Ju yngre barnet är, desto större utmaning. En professionell fotograf behöver för att kunna möta dessa utmaningar och fortfarande komma med bra skott.

Barn har ett problem med att vara stilla under en längre tid. Detta är en av de största utmaningarna för barn fotografi. En fotograf måste kunna locka barnet att sitta stilla. Detta kan ske genom att ge barnet en leksak prop att leka med, genom störande dem med samtal, eller genom att barnets föräldrar hjälpa till. Med en kortare exponeringstid kan bidra till att förhindra oskärpa när du tar bilderna.

Det kan vara svårt att övertyga ett barn att le på kö. Detta gäller särskilt för yngre barn. Många barn kommer till ett fotografi skjuta på dåligt humör efter stressen i sig redo för inspelningen. Att få dessa barn att le, att sitta rätt, eller att vända huvudet på ett visst sätt kan vara nästan omöjligt för amatörfotografer. En relaterad utmaning är att fånga känslor på ett barns ansikte. Få en känsla, om det är lycka, sorg, eftertänksamhet, eller till och med ilska, med precis rätt bild kan göra för ett fantastiskt porträtt. Att veta när man ska klicka på avtryckaren, eller vilken vinkel att använda, som gör hela skillnaden på dessa skott.

Några av de bästa bilder på barn sker utanför studion. Göra fotografi skott medan barnen i deras hem, eller leker utomhus, kan leda till fantastiska fotografier. Utmaningen här är att få barnen till innebär för skotten när de hellre skulle spela. De flesta fotografer har mer tur med uppriktig skott jämfört med traditionella porträtt utgör när du fotograferar barn.

Yngre barn presentera några av de största utmaningarna för barn fotografer. Spädbarn kan vara i en kinkig stämning, eller ovilliga att posera på det sätt som fotografen vill. Småbarn kan inte förstå vad som pågår, och kan vara rädd för ljus som lyser och främmande utrustning. Motsatsen kan också vara sant, barnet kanske vill leka med utrustning, vilket gör det svårt att få några bilder. Även i en naturlig miljö skulle en del barn jagar istället efter kameran än leka med leksaker.

Utmaningarna i barnens fotografi kan göra vissa dagar mycket frustrerande för fotografer. Att veta hur interagerar med barn kan göra jobbet mycket lättare. En skicklig barn fotografen vet att komma ner till barnets nivå för att skjuta, och vara beredd att flytta en hel del för att få bästa bilderna. Att kunna arbeta med barnets naturliga böjelser kan göra för en mycket mer njutbar skjuta för alla inblandade. Barnens fotografi kan vara besvärlig, men belöningen-att få den perfekta bilden-är enorma.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.