Vilka typer av höga klackar är lämpliga för kontor?

bära höga klackar på kontoret beror mycket på klädseln. Många kontor kräver mer än att bara sitta, så höga klackar sliten bör alltid vara något man kan gå för ett snabbt och ofta. Om en sko är så hög att det är endast för dekorativa ändamål och kommer att ha en haltande i en timme, är det i allmänhet inte anses kontor slitage.

Det mest konservativa kontor tenderar att ha strikta regler om olika typer av skor slitna. De får inte begränsa en tillgång till höga klackar, men kan kräva skor som är nära-toed, men dressat. Man måste ändå fundera på i vilken grad en kommer att gå, och förmodligen mest lämplig höga klackar inte är högre än 2-3 inches (5,08 till 7,62 cm).

Höga klackar i antingen konservativ eller företag och casual kontor bör avstå från utsmyckningar och bör vara i konservativa färger som svart, brun eller marinblå. Det kan vara bra att matcha höga klackar i en annan färg med en kostym i samma färg, till exempel mörkgröna höga klackar matchas med en mörkgrön kostym.

Höga klackar som är vita egentligen inte bör bäras efter Labor Day, även om många nu avstår från detta traditionella förbud. Röda höga klackar anses olämplig för kontor slitage, som de beteckna en mindre än professionellt utseende. Dessutom bör skorna vara av god kvalitet och göra. Avstå från konstgjorda tyger och hålla sig till läder och suedes. Om ett objekt till skörd av läder, mikrofibrer är godtagbara.

I vissa kontor, behovet att agera snabbt och ofta kan innebära att staten avstår från höga klackar helt och hållet, eller bär en betydligt lägre häl. I samtliga fall bör man undvika klackar som faktiskt plattform skor. Den faktiska bredden av hälen kan variera beroende på säsongens mode, men i allmänhet stora chunky klackar är inte apropos. Skor med mycket liten klack bör ändå inte öppnas tår eller sandal-liknande utseende eftersom det är mindre än affärer tillfälliga eller konservativ verksamhet skrud.

I vissa kontor en eklektisk art, eklektisk skor kan välkomnas. Höga klackar av någon typ kan bäras så länge de inte hindrar rörligheten. Eftersom dagens arbetsmarknad kan snabbt ändras, hålla ett par 2-3 tum vanligt pumpar, bör ett plötsligt tvungen att söka arbete eller gå en karriär rättvist. Vad bra, kan även den mest eklektiska kontorsarbete behöver klä sig formellt när du besöker ett annat kontor för att bevara ett vanligt par skor i närheten är alltid en förnuftig idé.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.