Vilka olika typer av värdepapper Ljus?

Ett antal olika typer av säkerhet belysning finns för ett urval av applikationer. Vid installation av belysning som har utformats för att bidra till säkerheten bör människor tycker om sina alternativ och välja ett system som fungerar bra för dem. Urban boende kanske också vill att notera att vissa polisiära organisationer och grannföreningar Watch betala för säkerheten belysning och /eller hjälpa människor installera det, vilket kan vara en klar fördel.

Utomhus säkerhet belysning belysning som är som syftar till att belysa utomhus. Några exempel på sådan belysning ingår gatubelysning, garage lampor dörr, och lamporna många använder för att lätta dörrarna och vägar. Denna typ av belysning är tänkt att avskräcka brottslingar att göra dem lättare att se, samtidigt som den hjälper människor komma runt när det är mörkt.

Husdjur säkerhet belysning ger ljus inuti. Det kan användas för att hindra brottslingar genom att göra det ser ut som människor fortfarande finns, eller genom att tillhandahålla en grupp av ljuset så att förbipasserande och grannar kan se och rapportera tvivelaktig verksamhet. Ibland kan försäkringsbolag kräver denna typ av säkerhet belysning för företag, att göra ett företag svårare att råna.

Vissa säkerhets belysning på en automatisk timer som kan ställas in att gå på och av vid en viss gången. Andra system är ljuskänsligt och konstruerade för att arbeta från morgon till kväll. Det är också möjligt att hitta manuell belysning, t. ex. en säkerhet belysning som tänds när någon kastar en switch medan han eller hon stänger upp, och fjärrstyrda belysning, vilket kan vara användbart för människor som vill kunna styra ljus på en avlägsen företag. Andra är känsliga för rörelse, återstående start om någon går förbi.

Energieffektivitet är ett stort problem för säkerhet belysning, och något som människor bör tänka på. Vissa lampor är solar powered, vilket gör dem mycket effektiva, medan andra kommer att dra ström från den struktur de är knutna till. Användning av energieffektiva lampor med bra lampor kan minska driftskostnaderna. Så kan rätt placering, se till att ljuset inte går till spillo.

Ljusförorening bör också vara ett problem vid utvärdering av belysning alternativ. En ljus, dåligt att ljus kan orsaka en hel del reflexer, vilket gör det svårt för människor att se, och bidrar till de övergripande nivåer av ljusföroreningar. Välja ett ljus med en avskärmad bostäder kommer att göra säkerhet belysning mindre störande för grannar, och också mer funktionella, som brottslingar kan lätt gömma sig bakom en skriande ljus.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.