Vilka olika typer av tjänster för överföring av pengar?

Det finns fyra olika typer av tjänster för överföring av pengar finns: banköverföring, bankväxel, Internet penningöverföring, samt postanvisningar. Alla dessa metoder kan användas både nationellt och internationellt. En pengar överförings service används för att snabbt tillhandahålla medel till både företag och privatpersoner. De är oftast används i situationer där en kontroll skulle ta för lång tid, kan inte godtas eller där mottagaren inte har ett bankkonto.

elektronisk överföring, är en av de mest populära tjänster för överföring av pengar som används att flytta pengar från ett bankkonto till någon annan bankkonto eller till en kontantkassa. Den person som skickar pengarna kan skapa en banköverföring från sin egen bank eller från en kontantkassa. För att slutföra en banköverföring måste du ha information om mottagarens bank eller banköverföring kod och placering koden för den kontanta poster där de kommer att fortsätta det fonder.

En bank utkast är en typ av pengar överförings service som oftast används för betalningar till företag i utlandet. En bank utkast är utfärdat av en bank eller penningöverföring företag och är inlösbar på någon bank. Detta betalningssätt är dyrare än andra metoder, men föredras av företag och stora institutioner på grund av extra säkerhet och revision funktioner spår.

Internet-tjänster för överföring av pengar har ökat i popularitet som säkerhet har förbättrats. Flera stora företag specialiserade på denna typ av tjänster. Medel kan överföras till någon med ett e-postkonto i världen och finns tillgängliga är samtliga erkända utländska valutor. Överföringar kan skapas genom en tredje part, eller direkt från avsändarens bank konto.

tredjepartsföretag bistår vanligen en fri grundläggande konto som öppnas, men ta ut en transaktionsavgift för varje överföring av medel till ditt bankkonto. Dessutom finns det en behandling fördröjning på mellan fem till sju dagar att få pengarna på ditt bankkonto. Om du ska använda denna typ av service, kontrollera rykte och konflikten steg upplösning först.

Flera specialiserade företag som erbjuder postanvisningar som en av sina tjänster för överföring av pengar. Avsändaren går till kassa-och skapar en pengar för att en viss kassa-och person att plocka upp. Mottagaren meddelas av avsändaren och är ansvarig för att gå till kassa-och plocka upp medlen. Ett hemligt lösenord används ofta för att validera att rätt person tar emot pengar för.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.