Vilka olika typer av anläggningar Manager jobb?

faciliteter manager jobb variera beroende på plats men kan normalt delas in i underhåll och reparation. Dessa jobb är avgörande för att den pågående drift av byggnader, industriella eller kommersiella. En ansvarig person är en person som är ansvarig för den dagliga driften och underhållet av en byggnad eller anläggning.

Det finns ett par community college som erbjuder två-års program i facilities management, men det är inte allmänt tillgängliga. De allra flesta fastighetsförvaltare har någon formell utbildning i ett hantverk, i kombination med erfarenhet av arbete inom byggnadsunderhåll. Innan ställning kan omfatta föreståndare, biträdande föreståndare, eller liknande positioner.

fastighetsförvaltare är oftast mekaniskt benägna och ha ett gott öga för detaljer, utkast läsförmåga, och utmärkt kommunikationsförmåga. De flesta positioner erbjuda en bra lön och förmåner, eftersom de vanligtvis finns i antingen stora tillverkande företag eller stora egendom företag förvaltning. Det är mycket viktigt för båda dessa företag att ha kompetent personal som kan lösa problem med de olika system som behövs för att driva en anläggning.

De flesta underhållsåtgärder i en anläggning är planerad. Alla mekaniska, elektriska, och sanitetssystem som krävs för att driva en byggnad kräver regelbundet underhåll. Vissa anläggningar är så stora och maskinen så komplicerade att underhåll kompletteras med specialiserade tjänsteföretag. Andra är små nog att denna uppgift blir en av anläggningarna manager jobb.

Reparation är en annan viktig aspekt av denna ståndpunkt. Personal som ständigt övervaka anläggningen kan identifiera och reparera små föremål innan de blir större artiklar. Till exempel, en liten tår i en matta kan snabbt repareras för att undvika att bli en lång reva i mattan som blir en snubbla.

Människor som rapporterar den största tillfredsställelse i anläggningar manager jobb njuta lösa problem och arbeta självständigt. Den ansvarsnivå varierar kraftigt beroende på byggnaden och storleken på företaget. Stora anläggningar kan ha flera anställda som arbetar för en ansvarig person eller har bara en person.

De flesta resurschefen jobb har ett begränsat antal möjligheter till karriär finns. För att öka sin lön och grad av ansvar, många människor flyttar till olika företag. Det är inte ovanligt för ett företag att begränsa användningen av de resurser chef till en viss uppsättning av uppgifter, vilket begränsar möjligheterna till tillväxt. Ta dig tid att bygga upp dina kunskaper och tala med din chef innan du utforskar andra möjligheter.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.