Vilka är de olika typerna av kassan Karriär?

Kassör karriärer brukar börja som entry-level positioner som kräver vanligen bara en gymnasieexamen. Jobbet innebär att ta emot pengar för inköp, gör förändringar, och ge intäkter. Kassörer arbetar på restauranger, stormarknader, varuhus, bensinstationer och många andra typer av företag.

Eftersom många företag kräver kassa tjänster, är det ofta en allmänt tillgänglig jobb i många länder. Åldrar i området varierar kraftigt, från gymnasieelever till nästan pensionerade anställda. Som med alla sysselsättningen, effekter den nuvarande ekonomiska situationen i ett land också tillgången på jobb.

Det finns ett antal färdigheter som krävs för att bedriva kassörska karriärer. Även om de flesta register maskiner som automatiskt kan utföra transaktioner, kassörskor måste vara bra på matte och snabb att erkänna felbedömningar när de inträffar. De måste också vara anpassningsbara och villig att hjälpa en kund om han eller hon begära en annan kombination av förändringar. De flesta chefer kräver ordning och en positiv inställning hela tiden när det handlar om butikens gäster.

En hel del av kassapersonal arbetar deltid och är utbildade på jobbet. De är ofta styrs av mer erfarna arbetstagare som förklara för dem de riktlinjer och rutiner för handel, samt visa dem hur utrustningen fungerar. Normalt bara ett par dagar behövs för nybörjare att förstå grunderna och tilldelas sitt eget register, maskin, om än under uppsikt.

När tillräcklig erfarenhet för att arbeta på egen hand, kassapersonal med tanke på plikt att räkna räkningar och se till att rätt mängd pengar i lådorna. Under hela en daglig förändring, är en kassör förväntas hantera alla penningtransaktioner och följ butikens politik. Begära ID och se bara åldersanpassad människor köpa alkohol eller tobak är hans eller hennes ansvar. Han eller hon måste också vara beredda på att upprepning av jobbet, som vanligtvis består av att arbeta i kassan står hela dagen och uppsamlare inköp. I slutet av hans eller hennes skift, en kassör återigen måste se till att rätt mängd pengar är på plats.

Kassör karriär börjar runt minimilön inkomster, även om de varierar något beroende på företaget . Möjligheter till avancemang vanligen inom själva butiken. De kan omfatta befordran till chef kassa, vilket är en mer erfaren register-maskin operatör som övervakar andra arbetstagare. Detta är ett bättre betalande position och innebär mer pappersarbete och kommunikation med ledningen.

Kampanjer utanför huvudet kassören position inkluderar skifte handledare och biträdande chef. Ungefär som en stege system, förmåner och lönenivåer ökar också. Dessutom kan kassör karriärer leda till andra jobb inom relaterade områden. Detaljhandel säljare, serveringspersonal, postanställda service och banktjänstemän är alla alternativa möjligheter.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.