Vilka är de olika typerna av Expert Services?

Expert service finns för en lång rad affärs-och personliga behov. En expert är någon som har en viss nivå av skicklighet och erfarenhet inom ett visst område eller en uppgift. Utbildningsnivån som krävs för att anses vara en expert beror på vilken typ av expert och de tjänster han eller hon erbjuder.

Expert tjänster kan krävas för ett brett spektrum av funktioner, allt från ett rättsfall till en konferens eller presentation. Dessa typer av tjänster som normalt tillhandahålls av en expert tjänster företag som specialiserat sig på att upprätthålla en förteckning över tillgängliga experterna med validerade referenser.

Ett ämne expert är någon som har en specialiserad utbildning, med avancerade grader i ämnet. För att anses vara en expert, bör de ha en portfölj av publicerade artiklar och hålla en hög position i ett företag med samma primära fokus. Det är den roll som företaget att träffa kunden, avgöra vilken typ av expert som de kräver och den service som de kräver experten att utföra. Detta kan innebära att tillhandahålla ett professionellt skriftligt yttrande, vittnade i en civil-eller straffrättslig rättegång eller visas i TV.

För att skapa ett register över lämpliga experter, måste företaget bekräftar alla detaljer i en potentiell kandidat meritförteckning och referenser. Alla postgymnasiala utbildnings-kvalifikationer skall vara oberoende granskning, yrkeserfarenhet bekräftades och offentliggjordes belägna artiklar. Informationen måste samlas in från ett stort antal källor, granskas i detalj och en sammanfattande rapport skapas.

Referenser måste kontrolleras för att säkerställa att denna person är ett lämpligt ämne expert. En personlig säkerhetsprövning krävs också för att se till att inga överraskningar eller vägar finns att misskreditera sakkunnig i domstol. Personlig ter eller offentliga meningsskiljaktigheter måste utforskas. De tjänster som företaget erbjuder en pålitlig expert och de är ansvariga för att säkerställa att kvaliteten på kandidat är lämplig.

Experttjänster ger ofta kurser för sina anställda. Dessa sessioner omfatta förberedelser tv-show, tala inför publik, riktlinjer rättssalen och presentera information till allmänheten. Dessa färdigheter är nödvändiga för att förmedla experternas information till publiken. De flesta experter har investerat all sin tid och resurser till att bli en expert och kanske inte har utvecklat presentation färdigheter.

experttjänster företaget ansvarar för att välja den korta listan över experter för kunden och ge en rekommendation. När experten har valts, samordnar företagets resor, boende, och betalning för experten. Totalt notan för sina tjänster tillhandahålls kunden efter avslutad uppdraget.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.