Vilka är de olika Virtual Office Solutions?

tanke på den explosionsartade tillväxten av Internet som en virtuell marknadsplats, det är rimligt att säga att alla som ägnar sig åt handel omfattar ett online utrymme i sin affärsmodell. Åtminstone kan den ensamme företagaren kontaktas via en e-postadress. Men de flesta företag, stora som små, underhålla en hemsida att visa upp sina produkter och tjänster. Beroende på vilken typ av handel, kan företaget lämna ytterligare online-funktioner också, såsom en artikel databas eller ett expertråd forum. Sedan finns det viral marknadsföring och strategier för social nätverk för att distribuera, såsom e-böcker, nyhetsbrev, bloggar, webinars och podsändningar.

Även om alla dessa knep av e-handeln är attraktiva för att öka kundens bas och bidra till den nedersta raden, det tar arbetskraft för att organisera och främja dessa uppgifter. Problemet som många företag står inför är att det bara inte vara kostnadseffektivt att sidan har vissa av dessa administrativa uppgifter bort till en marknadschef eller annan anställd person vars huvudsakliga inriktning är i verksamheten. Det är ännu mindre känsla för hög nivå personal att utnyttja sitt verkställande kontor på området om kundservice i stället för mötet ansikte mot ansikte med potentiella kunder. I själva verket, om inrättande av ett online-verksamhet närvaro motsvarar skapandet av ett virtuellt kontor. Med det gäller behovet av att tänka utanför den fysiska gränser av tegel och murbruk komma med virtuella kontorslösningar.

För många företag är denna gång och resurshantering dilemma ofta lösas genom avtal med ett virtuellt kontor assistent . Också känd som en VA, kan denna person förväntas ha väl slipat färdigheter i fungerar effektivt och kreativt i en online-miljö. De kan fungera som en oberoende leverantör, eller de kan representera ett virtuellt kontor lösningar förvaltningsbolaget. I själva verket kan sådana företag tillhandahåller hela virtuella grupper att arbeta på distans från olika platser, vilket motsvarar runt från olika tidszoner.

Omfattningen av potentiella virtuella kontorslösningar är ganska bred och alltid förändras beroende på trend. På grundläggande nivå kan virtuella assistenter tillhandahålla tjänster för att hantera olika dag till dag administrativa uppgifter, såsom kundservice, ordbehandling, bokföring, och filhantering. Men de kan också bistå med mer integrerade projekt, såsom content management, marknadsundersökningar, utnämning schemaläggning, budget utveckling osv Naturligtvis kan dessa avlägsna hjälpare också "på plats" när det gäller hosting och mildra vissa online-aktiviteter , såsom chatt evenemang och möten webben.

När man överväger vilka typer av virtuella kontorslösningar kan behövas, det är bra att göra en inventering av kommersiella mål och rangordna dem efter prioritet. Naturligtvis kommer denna uppgift lista ser mycket olika mellan branscher. Men oberoende virtuella assistenter och team är vanligtvis bekväm i en lika olika affärssammanhang. I själva verket arbetar de ofta med ideella organisationer, detaljhandeln, advokatbyråer, vårdinrättningar, resebyråer och författare bok och högtalare. Dessutom har många virtuella assistenter specialiserade på ett eller flera områden.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.