Vilka är de olika Celebrity personlig assistent jobb?

Celebrity personlig assistent jobb kan omfatta flera typer av positioner som hjälper kändisar bättre hantera deras upptagna scheman. Det finns assistenter som hjälp med ärenden, som att få kaffe eller plocka upp kemtvätt, såväl som mer kvalificerade assistenter som kan ta hand om prästerliga uppgifter. Den roll som kändis personliga assistenten kan variera beroende på vad varje kund behöver ha gjort.

När de flesta människor tänker på kändis personlig assistent jobb, tror de av någon som springer runt plockar upp kundens lunch och med hennes hund på en promenad. Detta är verkligen en form av en kändis personlig assistent. Eftersom de flesta kändisar inte har tid att sköta saker befolkningen i allmänhet tar för givet, de ofta hyra en assistent för att hjälpa dem att få mer gjort på kortare tid. Det betyder att ha en assistent att ta hand om viktiga uppgifter och simpla sådana.

En annan typ av kändis personlig assistent jobb är att barnskötare eller au pair. Detta är någon som antingen lever tillsammans med kunden eller kommer till hem varje dag för att hjälpa till att ta hand om kändis barn. Medverkan av denna person i jämförelse med föräldrar varierar beroende på klienten, och kan variera från heltid vårdgivare att säkerhetskopiera assistent ifall det blir för intensivt för klienten att klara sig utan hjälp.

Kockar och personliga kockar är också olika typer av kändis personlig assistent jobb. I allmänhet dessa människor gå till kändis hem och måltider koka under dagen samt förbereda snacks och drycker. Ibland en personlig kock planer specialkost för kunder som behöver gå ner i vikt, gå upp i vikt, tona upp eller på annat sätt ändra deras kroppar.

Rengöring personal är också assistenter till kändisar och får göra en mängd olika uppgifter i hemmet. Dessa kan bestå av rengöring, underhåll, och tenderar att kundens behov eftersom de ställs. Rengöring mina damer och betjänter får eller inte får stanna i kändis hem, men de ofta lever med kunder på heltid.

Fler kvalificerade assistenter kan ta hand om kontorsarbete uppgifter såsom bokföring och redovisning, skriva brev och PM, och återvänder telefonsamtal. Dessa assistenter kan också användas som en generell personlig assistent, vilket innebär att de kan plocka upp lunch en minut och returnera ett företag ringa nästa. Bra assistenter kan lära sig vad kunden tycker och få saker för henne innan uppmanas att spara tid och få mer erkännande.

Hitta kändis personlig assistent jobb är inte lätt. Kändisar kan generellt hyra topp yrkesverksamma inom sina områden, så om man inte är på toppen av hans spel, kanske han inte får chansen att arbeta för en kändis klient. För dem som tjänar denna ära, det finns många förmåner att arbeta för de rika och berömda. Celebrity assistenter i allmänhet tjänar mycket mer än assistenter för andra yrkesgrupper, och ofta få ersättning för kläder, accessoarer, resor och underhållning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.