Vilka är de bästa tipsen för Disaster Beredning?

Ingen tycker om att bo på möjligheten av en kris inträffar, men katastrof preparatet är en nödvändighet. Jordbävningar, orkaner, tornados, bränder och andra katastrofer kan inträffa med liten eller ingen varning. En katastrof kan orsaka även de mest rationella människor till panik om de inte har tagit sig tid att lära sig om katastrofberedskap.

En av de viktigaste aspekterna av katastrofer beredningen är att skapa en katastrof kit. Denna sats bör innehålla de grundläggande behov som du skulle behöva i händelse av en krissituation. Detta omfattar minst tre dagars färdiga att äta livsmedel såsom konserverad frukt, jordnötssmör, barer granola, och leden blanda samt ett stort utbud av dricksvatten. Grundläggande första hjälpen leveranser, ett ombyte för varje person i ditt hushåll, krävs receptbelagda läkemedel bör kopior av viktiga ID-handlingar, och en liten mängd handkassa också att finnas i din utrustning.

Schemalägga regelbunden katastrof övningar är det bästa sättet att se till att alla i ditt hem förstår det viktigaste i katastrofberedskap. Denna typ av katastrofer preparat kan skrämma små barn, dock så se till att inte gå in mer detaljerat än vad som är absolut nödvändigt. Små barn måste förstå utrymningsvägar från ditt hem och om att gå om en katastrof inträffar när de inte är med dig. Äldre barn kan visas platsen för katastrofen leveranser kit, lärt sig att stänga av ditt hem nytta tjänst och instruktioner om hur man hanterar en brandsläckare.

Vid genomförande av en katastrof övning, kom ihåg att dina familjemedlemmar kan inte alla vara tillsammans när en katastrof inträffar. Telefon tjänster kanske inte finns, så det är smart att ha en katastrofplan för förberedelse för hur ni kommer att återknyta kontakten med nära och kära. Överens om att träffas på en säker plats i ditt närområde, till exempel en kyrka, skola eller köpcentrum. Välj en vän eller släkting som bor i en annan plats, helst av staten, att fungera som person att ta emot telefonsamtal när alla är säkra.

Veta första hjälpen och hjärt-lungräddning är ett bra sätt se till att din katastrof beredning plan är så fullständig som möjligt. I USA kan du kontakta den lokala Röda Korset kapitel att registrera sig för en klass som ger den utbildning du behöver på dessa områden. Det finns också olika webbplatser som erbjuder online-lektioner som täcker grunderna i akut sjukvård, såväl som platser med gratis nerladdningar att omfatta första hjälpen du behöver för barn.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.