Varför Håll US Postal Service öka sina satser?

Eftersom många beskyddare i USA (US) Postal Service har noterat, kostnaden för frimärken och andra tjänster ständigt ökar. Under 2008 steg stämpel priserna två gånger under ett år, och orsakade en hel del oro bland användare av US Postal Service, och som leder till utbredd användning av Forever Stamp, en stämpel som kan leverera en förstklassig brev, oavsett hur mycket portot är.

Det finns ett antal orsaker till US Postal Service höjer räntorna på en regelbunden basis, och det kan komma som en tröst för konsumenterna att ränteförändringar måste godkännas av hela USPS styrelse, i samråd med Postal Regulatory Commission. Som regel försöker USPS att hålla så låga som möjligt, och det är inte tillåtet att höja räntan mer än nödvändigt.

US Postal Service är beroende av inkomster från sina tjänster för att finansiera dessa tjänster, får ingen hjälp från Förenta staternas regering, så kostnaden för frimärken och andra tjänster som är direkt kopplade till kostnaderna för att driva US Postal Service. Flera saker bidrar till att öka driftskostnaderna. Den första, naturligtvis, är inflationen, som alla amerikaner känner till, går en dollar inte så långt som det brukade, och inflationen spelar en roll i de ökande kostnaderna för alla varor och tjänster, inte bara porto. Medan US Postal Service har historiskt försökt hålla stämpel priser så låga som möjligt, i slutändan inflationen tar ut sin rätt.

Ökade bränslekostnader har också bidragit till ett behov av att höja räntan regelbundet, eftersom det kostar mer att leverera posten, och stigande minimikrav löner har ökat rörelsekostnader på USPS anläggningar också. US Postal Service berömmer sig också på att erbjuda en utmärkt förmånspaket till anställda och tidigare anställda, och detta kostar en hel del pengar att köra. Dessutom måste US Postal Service betala för uniformer har fordonsparker, utrustning, nya lokaler, underhåll, och en mängd andra tjänster som alla finansieras genom stämpel inkomster.

Stämpel priserna stigit också som svar på konsumenternas förändrade attityder om posten. Användningen av US Postal Service är på nedgång, med många konsumenter använder Internet för att skicka e-post, betala räkningar och läsa tidningar, och som ett resultat av detta US Postal Service inte har så mycket inkomster att dra på vilket den gjorde en gång. Som ett resultat har det varit tvungna att höja stämpel priser för att se till att det fortsätter att fungera väl, trots att färre personer utnyttjar dess tjänster.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.