Vad ska jag tänka på när Flytta mitt företag?

När flytta en verksamhet, finns det flera saker du bör överväga att i syfte att säkerställa dess fortsatta framgång. Dessa inkluderar din målgrupp, synlighet, kostnaden för inköp eller hyra nya ytor, och säkerheten för ditt företag.

När flyttar ditt företag, viktigast är ditt mål konsumenten. Att flytta ditt företag kan vara ett klokt val om det sätter dig närmare dem som är mest benägna att använda dina tjänster eller köpa dina produkter. Omvänt kan flytta ditt företag plats du för långt från konsumenterna och få dig att tappa affärer. Om du har en unik produkt eller tjänst, kan konsumenterna vara villiga att resa den extra avstånd att göra affärer med dig. Men om din målgrupp är konsumenter som har svårt att resa, eller om det finns andra liknande verksamhet närmare till sina hem och arbetsplatser, du kommer sannolikt att förlora.

När flyttar ditt företag, du bör också överväga synlighet. Bortsett från mun-till-mun marknadsföring, är sikten den bästa formen av gratisreklam man kan ha för ett företag. Ju närmare ditt företag är att andra företag som drar stora skaror av människor kommer det mer sannolikt människor vara att se ditt företag och fråga om dina tjänster eller produkter. I allmänhet är det bäst att placera ett företag i en hög trafik område som är lätt att hitta.

En annan faktor när flytta är kostnaden för att hyra eller köpa den egendom som du funderar på att flytta till. Om kostnaden är högre än din nuvarande position, kan det vara värt det om den nya platsen kommer att dra fler kunder. Om platsen inte är sannolikt att locka nya kunder, flyttas till en högre kostnad område att skära in dina vinster och inte är ett klokt affärsbeslut.

Säkerhet är ett annat hänsyn till vid omlokalisering. Du och dina anställda kommer att tillbringa mycket tid i den nya byggnaden. Om grannskapet har ett rykte om att vara osäkra, du kan ha svårt att anställa medarbetare. Dessutom flyttar till ett brott-ridit grannskapet finns en risk, som dina produkter kan vara stulet eller din byggnad skadad.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.