Vad bör jag tänka på när man köper Business magneter?

Business magneter har visat sig vara en effektiv marknadsföringsstrategi. Massor av människor använder magneter på kylskåp, vilket innebär att företagare kan få en hel del marknadsföring varje gång någon i ett hem går till kylen för att få någonting. De är säkert längre livslängd än de flygblad, visitkort eller vykort, men de är också dyrare att köpa.

Om en företagare överväger att köpa företag magneter, kommer hon att ha massor av saker att tänka om. Först bland dessa är där för att få dem. Det kan vara små eller stora lokala tryckerier som kommer att göra magneter med olika specifikationer. Men ett ställe många människor kan söka på Internet, där finns det många företag som skapar personlig och magneter företag.

En del företag erbjuder fördefinierade mallar, och detta kan vara acceptabelt när ett företag inte vill att konstruera sina egna magneter. Men många företag har logotyper som de vill införliva i magneten, eller de kan ha en speciell form eller design i åtanke som kommer att göra magneterna sticker ut mer på ett kylskåp. Ett annat skäl för att skapa en egen design är att detta kommer att bidra till verksamheten magneter köpte inte liknar någon annans magneter. Anpassade mönster kan kräva extra kostnad, och budgetmässiga överväganden avgöra i vilken grad dessa kostnader är rimliga.

När en organisation inte besluta att använda en egen design, bör de ta hänsyn till i vilken grad denna design kommer att vara iögonfallande utan att störa inredningen på de flestas kök. Det är omöjligt att alltid gissa hur färger eller mönster kan gå med varje kök design, men att skapa attraktiva magneter att folk vill titta på sunt förnuft. Många företag magneter har en enkel eller enfärgad bakgrund, och många av dessa är vita. Eftersom en hel del kylskåp är vita också, så kanske folk vill välja en något annorlunda bakgrund färg som "poppar ut" från de flesta kylskåp i stället för att blanda in i dem.

Ett företag bör bestämma vilka uppgifter de ska ha med på affärer magneter, efter att de har fastställt form, storlek, färg, och om att skräddarsy eller använda en mall. Åtminstone bör relevanta kontaktuppgifter skall finnas på varje magnet. Saker som absolut hör är namnet på företaget, det är adress, telefonnummer och eventuellt webbadress och e-postadress. I huvudsak bör företaget ge konsumenterna lika många sätt som möjligt att kontakta den i läsbart tryck, vilket teckensnitt val och storlek är också viktigt.

Det finns många tryckerier som kommer ut små mängder verksamhet magneter för låg kostnad, mindre än $ 20 amerikanska dollar (USD) för omkring 20 magneter. När ett företag är osäker på kvaliteten på magneter produceras, kanske de vill beställa ett mindre antal först innan du beställer magneterna i ett stort parti. Om nöjd med resultatet, beställning magneter i bulk Vanligtvis sparar en hel del pengar. Ett företag bör besluta om hur de planerar att distribuera magneter och storleken på deras kunder när de släpper ut en stor sats ordning, så att de inte för allt för många eller för få.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.