Vad bör jag tänka när man köper en Manikyr bord?

en full-service eller spik tjänster endast salong, en manikyr bord är en av de större inköp av utrustning för att manövrera verksamheten. Beroende på storleken på salongen och hur många spik tekniker kommer att jobba där, kan flera bord behöva köpt. Vare köpa en eller flera, finns det några saker att tänka på innan de bestämmer sig för köp.

Manikyr bord finns nya och begagnade. Nya manikyr tabeller kan köpas från salongen utrustning och återförsäljare tillgång och används de som kan köpas genom likvidation försäljning, direkt från att stänga eller gå-out-of-business salongen ägare eller privatpersoner. Bestäm om du har en preferens för nya eller begagnade och jämför några besparingar du kan uppnå genom att köpa används över nya. Om du behöver köpa mer än en manikyr bord och kontinuitet är viktigt i ditt gestaltningsprogram, kom ihåg du kan inte hitta begagnade de som matchar.

Om du köper en manikyr bord för de anställda, kom ihåg att du kan behöva flexibilitet i utformningen av tabellen för att tillgodose sina varierande arbete preferenser. Till exempel om du har en vänsterhänt manikyr, kanske de föredrar en tabell med genomföra lagring till vänster istället för höger. Beakta även dina kunder och se till att du köper ett bord-och därefter stol-som bekvämt kommer säte alla storlekar av stamgäster.

Som en salong ägare bör du också ha din tillgängligt utrymme i åtanke. Om du behöver mer än en manikyr bord, se till att du köper de som kommer att passa väl in i deras avsedda utrymmet och ändå tillåter trafikflödet. Förutom att köpa lämplig storlek och bord som är konstruerade, anser den övergripande utformningen.

Manikyr tabeller allt från trä finish och toppar granit till hållbar plast och glasfiber konstruktion. Den totala utseende och design beror till stor del på inredningen i din butik som du vill undvika tabeller som är över eller under angivna i jämförelse med resten av din salong inredning utrymme. Också överväga om du vill köpa kompletta tabeller, med genomföra lagring inbyggd, bland lådor och profilritning cubbies, eller enklare tabeller. Enklare tabeller kommer att ha färre, om några, lagringskapacitet, och kommer att kräva ytterligare inköp av en manikyr vagn, men ofta tar mindre plats totalt och är betydligt billigare.

Förutom att stil och design, kan du också välja mellan antingen en bärbar eller stationär manikyr bord. Bärbar tabeller kommer att ha hjul-liknande hjul för enkel transport och får eller inte får vika för enkel förvaring. Dessa typer av tabeller är mer perfekt för små salonger som är full-service och kan bara se ett fåtal manikyr kunder per vecka. För nagelsalonger, stationära tabeller är mer lämpligt.

Jämför

prissättning, design och stil av flera tabeller från olika tillverkare och leverantörer innan du köper. Kom också ihåg att du kan behöva extra utrustning eller tillbehör, såsom belysning, förvaring, detaljhandel skärmar och så vidare att din leverantör kan eller inte kan erbjuda extra rabatter på om du beställer allt tillsammans. När du har dyr all din utrustning behov och jämfört vad som finns tillgängligt, kommer ni att sluta att göra ett smart företagsinvesteringar och klokare inköp.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.