Vad är några olika typer av reklam?

Reklam används för att publicera en produkt, tjänst eller idé. Många typer av reklam är tillgängliga för i syfte att bygga varumärkeskännedom och ökad produktförsäljning. Reklam är närvarande i nästan varje aspekt av det dagliga livet.

Innan beslut fattas om vilka typer av reklam är bäst är det viktigt för ett företag att definiera målgrupp de vill rikta. Den särskilda grupp som en produkt marknadsförs mot är deras målgrupp. Demografisk information som ålder, kön, utbildning och inkomstnivå hjälper till att definiera en målgrupp. Placering ditt budskap i reklam ställen med fokus på denna grupp, eller demografiska, kallas mål marknadsföring och är viktig för effektiv reklam.

Skriv ut medier som tidningar, broschyrer och tidningar att marknadsföraren budskap för att nå sin målgrupp på sidan. Tidskrifter innehålla artiklar och bilder ska locka en viss typ av konsument. Tidskriftsförlag har omfattande demografisk information om sin läsare, gör marknadsförare att skräddarsy reklam att tala specifikt till sina potentiella kunder.

sända reklam inkluderar TV, radio och meddelanden Internet. Traditionella formerna av dessa typer av annonser reklam visas under ett TV-program eller före en film. Produktplacering annonsering är ett mindre uppenbart sätt att främja en produkt. Med typer produktplacering av reklam, företag betalar för att få sin produkt som används av en karaktär i programmet. När du ser någon i en TV-show eller film med hjälp av ett visst varumärke, detta är produktplacering, eller dold reklam.

En av de första fallen föra produktplacering allmänhetens uppmärksamhet var 1982 när filmen ET släpptes. I den här filmen, är tecken sett äter Reese's Pieces ® godis. Försäljningen av Reese's Pieces ® ökat kraftigt på grund av sin synlighet på detta otroligt populär film, skapa publicitet om effektiviteten av denna typ av reklam.

Internet-marknadsföring är en av de nyare typerna av reklam och kan genomföras på ett flertal sätt. Flash-reklamen hänvisar till meddelanden som hoppa på din datorskärm och ofta flytta runt. De kan vara svåra att stänga och är irriterande, men effektivt till att vinna din uppmärksamhet.

Pop upp och rulla annonser är andra exempel på denna typ av reklam. Betala per klick reklamen hänvisar till marknadsförare betala för att få sina webbsidor placeras högt upp på sökmotorn sidor. Dessa kallas också sponsrade länkar.

reklam utomhus använder skyltar och skyltning. Dessa typer av reklam inkluderar användning av bilar med reklammeddelanden på dem, eller stora skyltar placerade på sidorna av bussar. De kan också vara tecken på resultattavlor eller på arenorna att uppmärksamma en stor publik och TV vid idrottsevenemang


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.