Vad är industriell forskning och utveckling?

Industriell forskning och utveckling är en term som används för att beskriva forskning som bedrivs inom ett specifikt område eller disciplin. Även om alla branscher utveckla nya produkter och metoder för att nå kunder, teknikbaserade företag är beroende av industriell forskning och utvecklingsprojekt för att ge nya produkter eller förbättra befintliga. Denna typ av avdelning är ofta i stora tillverkningsföretag över hela världen.

Det finns tre huvudsakliga aspekter som industriell forskning och utveckling: ny teknik eller produkter, förbättring av befintliga produkter och ansöker om patent. Anställda inom industriell forskning och utvecklingsprojekt omfattar forskare och yrkesverksamma inom information teknik. De allra flesta företag kräver att alla forskare skall ha doktorsexamen. I många fall är de forskare som kommer från universitet och offentligt finansierade institutioner som grundar sig på deras arbete.

För att behålla marknadsandelar, de flesta företag behov av att skapa nya produkter. Detta gäller särskilt inom teknik industrierna, eftersom det är en extremt konkurrensutsatt marknad. Företag som inte inkommer med nya produkter faller snart efter. Den process som krävs för att utveckla ny teknik är komplex och tidskrävande. De flesta teknikföretag investerar en avsevärd tid och pengar till forskning.

Ett sätt att uppnå en god avkastning på investeringen är att förbättra en befintlig produkt. I många fall när en ny produkt utvecklas, finns det en rad olika funktioner och alternativ som kan inkluderas. Dessa poster är antingen ingår i den ursprungliga utformningen eller hålls tillbaka för vidare utforskning. Undersökningen och förbättring av dessa alternativ det möjligt för företaget att förlänga livscykeln för produkten, och samtidigt fortsätta att ge några intäkter från den befintliga produktutbud.

Beslutet om när forskningen fasen av produktutveckling är över och när produktionen börjar vanligen ett affärsmässigt beslut. Åt sitt öde, skulle forskare att fortsätta att undersöka olika alternativ, funktioner och funktioner för evigt. Däremot kan en etablering endast att generera intäkter från produkten när den är klar och presenteras för potentiella kunder. Bestämma när man ska dra den linjen och vilka funktioner som kommer att hållas tillbaka är en komplex fråga, där en översyn av konkurrens, konsumenternas behov, referenspriser, och utmaningar produktion.

Att ansöka om och utnyttja befintliga patent är en viktig del av industriell forskning och utveckling. Den mest innovativa företag är stolta över antalet utfärdade patent, och ansvarig prövare är ofta belönas både ekonomiskt och socialt för denna prestation. Många företag har administrativ personal som ägnar sig åt patentet förvaltningsprocessen, både för nya patent och spåra användning och betalning för befintliga patent.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.