Vad är Automotive forskning och utveckling?

Automotive forskning och utveckling omfattar forskning till konsumenternas preferenser och smaker i bilar och lastbilar, samt utveckling av nya tekniker som uppfyller kundernas behov. Detta kan åstadkommas med enkäter eller fokusgrupper från en viss grupp av människor. Generellt är olika bilar riktade mot en specifik målgrupp. Därför måste forskningen också vara inriktad på en viss population för att statistiken är korrekt.

Innan utveckla en ny bil, bil forsknings-och utvecklingsteam avgöra vad deras kunder vill se i en ny bil. Saker som säkerhetssystem, navigationssystem och stereo är några exempel på viktiga aspekter för olika grupper av människor. Till exempel kan en kvinna med barn mer att göra med säkerhet och samtidigt en enda hane kan vara mer inriktade på prestanda.

Avgöra vilka grupper som är intressant är vilka aspekter av ett fordon är syftet med bil-forskning och utveckling. Market forskare kan ha kundundersökningar tas från konsumenter som har köpt en bil från en viss tillverkare i det förflutna. Frågor kan innehålla gillar och ogillar om bilen, samt vilka typer av objekt skulle ha varit en förbättring.

Denna information kan sedan användas av biltillverkarna, som tar hänsyn till egenskaper som är attraktiva för många konsumenter. Forskare arbetar på att utveckla ny teknik för att göra dessa funktioner genomförbart, medan designers arbetar hårt för att komma med mer attraktiva och snygga bilar.

Praktiskt taget alla bilföretag har bil-forskning och utveckling avdelningar för att ge dem möjlighet att ligga steget före konkurrenterna. Ju mer ett företag kan ligga steget före konsumenternas behov och önskningar, desto bättre är deras chans att vistas i affärer och göra en vinst. Denna avdelning är på frontlinjen att ge biltillverkare med den information de behöver när de utformar sina nyaste modeller.

Det kan också finnas fordonsforskning och team utveckling i arbetet att samla in statistisk analys från konsumenter och höga officerare patrullering och andra avdelningar. Insamlade informationen kan berätta biltillverkare, konsumenter och offentliga tjänstemän som bilar är mest skadade i olyckor, som löper större risk att bli stulen, och som röstade mest populära för specifika grupper av människor. Till exempel, många föräldrar kan skattesats särskilda mini skåpbilar eller terrängbilar som sina favoriter, tillsammans med speciella egenskaper.

Denna typ av data är användbart inte bara för biltillverkarna, men även för polis tjänstemän och föräldrar köpa sina barn bilar. Till exempel kan det statistiskt bevisat att en viss sportbil ökar risken för fortkörning mellan tonåring förare. Föräldrar skulle då bli varnad för att välja ett mer säkert och ekonomiskt verktyg för sina barn.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.