Hur väljer jag det bästa internationell marknadsföringsstrategi?

bästa internationella marknadsföringsstrategi är vanligtvis en som uppmuntrar märkesigenkänning genererar varumärke intresse och leder till ökad försäljning. Företag som funderar på att öka försäljningen på internationella marknader behöver vanligtvis att utveckla och genomföra en internationell marknadsföringsstrategi. Det finns ett brett spektrum av olika marknadsföring teorier och planer, och det kan vara viktigt att bekanta sig med dessa alternativ innan man beslutar om en strategi.

En första uppgift när man ser att utveckla en internationell marknadsföringsstrategi vanligtvis är att Titta på lokal marknadsföringsstrategi. Ta dig tid att bygga upp en berättelse styrelse eller affisch med en hög genomgång av samtliga print, tv och radioreklam används för att främja produkter eller företaget i allmänhet. Gör en kort lista av de främsta försäljningsargumenten av produkter, kunder mål och framgång på den lokala marknaden.

Det brukar är viktigt att utvärdera din nuvarande marknadsföringsstrategi och avgöra om det kommer att lyckas i den internationella marknad. Ta första steget och inrätta en fokusgrupp i mållandet. Översätta texten från den aktuella kampanjen och utvärdera svaren från fokusgrupp. För vissa marknader och produkter, har kundbasen många kulturella referenser i gemensamt, och de övergången i ganska lätt. Detta är dock inte fallet för alla produkter, så det är viktigt att kontrollera.

Att ta sig tid att resa i mållandet och absorberande medier och hur andra företag reklam för sina produkter kan vara viktigt, väl. Separera de företag i lokala och internationella företag. Ta din signaler från lokala leverantörer, som vanligtvis är mer kontakt med kultur och nyanser av reklam i ett visst land. Ta då en titt på vad de internationella företagen gör för att utvärdera framgång eller misstag. Prata med potentiella konsumenter och få deras uppfattning om de olika strategierna.

Intervju och sedan hyra en marknadsföring företag som är specialiserat på utveckling och genomförande av en internationell marknadsföringsstrategi. Det enklaste sättet att välja ut de bästa företaget att utfärda en begäran om förslag (RFP) till utvalda företag. I RFP, ger en detaljerad förteckning över de tjänster som ditt företag behöver. Det kan vara mycket viktigt att ge så mycket information som möjligt, eftersom den kommer att bidra till att göra det bästa möjliga urval. Be om en möjlig strategi, tidsplan och beräknade kostnader.

Det bästa sättet att utvärdera hur framgångsrika en internationell marknadsföringsstrategi är typiskt att arbeta med fokusgrupper och försäljning över statistik på de olika marknaderna. Det kan vara viktigt att påpeka att personal som finns på varje marknad bör få en möjlighet att ge respons på marknadsföringsstrategi. Arbetar och bor på orten oftast är det bästa sättet att förstå subkultur och nyanserna i språket som kan göra eller bryta en marknadsföringskampanj.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.