Hur väljer jag det bästa Secret Shopper sysselsättning?

Hemliga shoppare, även känd som mystery shoppers är undercover kontraktsanställda som besöker butiker, restauranger och andra serviceinriktade branscher. De innebär som kunder för att mäta kvaliteten på den service de får från företag. Olika typer av service-orienterade branscher hyra företag marknadsundersökningar för att avgöra hur väl deras personal hjälper kunder och klienter. Den marknadsundersökningsföretag i sin tur hyr hemliga shoppare, att utföra denna typ av arbete. När de söker hemliga Shopper sysselsättning är det viktigt att välja ett företag mystery shopping som erbjuder lagliga möjligheter till arbete.

Internet vimlar av företag som hävdar att erbjuda människor jobb som hemlig köpare, men samtliga företag inte är att lita på. Många av dessa annonser som söker hemlig köpare är bara bluffar, som önskar att råna blivande hemliga shoppare av deras surt förvärvade pengar. Smart arbetssökande kommer noggrant att utvärdera ett företag mystery shopping innan du ansöker om ett kontrakt position. Trots att skrupelfria företag konkurrerar om pengar av blivande mystery shoppers, det är möjligt att hitta lagliga platser som anställer.

Oärliga mystery shopping företag kräver ofta människor som söker hemliga shoppare anställning att betala en medlemsavgift för att få tillgång till hemliga shopper jobb på en webbplats. I verkligheten är det inte nödvändigt att betala en avgift för att arbeta som en hemlig shopper. Sök på Internet för gratis listor över företag som söker Mystery Shoppers är det bästa sättet att hitta ett arbete som en hemlig shopper.

Till exempel besöker Mystery Shopping Providers Association (MSPA) vid www. mysteryshop. org är ett online-källa som ger en lista över företag som anställer hemliga shoppare. Köpa böcker om Mystery Shopping eller kolla in böcker mystery shopping på biblioteket kan också erbjuda information om legitima företag som anställer hemliga shoppare. Mest ärliga mystery shopping företag godta ansökningar online gratis. Det tar bara några minuter att fylla i den webbaserade ansökan och skicka det.

När jakten på hemlig shopper sysselsättningen, undvika företag som skickar e-post värva mystery shoppers eller annonser plats i den sekretessbelagda delen av tidningen. Berättigade hemliga shopper företag skickar inte oönskad e-post till människors inkorgar eller annonser plats i den lokala tidningen. Eftersom så många sökande att tillämpas i deras företag, behöver de inte för att aktivt rekrytera fler arbetstagare.

Bedrägligt Mystery Shopper företag kan erbjuda betalande medlemmar certifiering som hemlig köpare eller garanteras arbete inom området. De får lova att ansluta den sökande med företag som nu söker nya Mystery Shoppers. Dessa metoder är alla röda flaggor till savvy konsumenten som söker hemlig shopper anställning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.