Hur väljer jag det bästa Operations Management jobb?

bästa verksamhetsstyrning jobb ger möjlighet till karriär tillväxt, intressanta projekt att arbeta med, och stöd från högsta ledningen. Operations Management är den del av den organisation som ansvarar för det faktiska skapandet av varor eller tjänster. Dessa poster säljs sedan till kunder för att generera intäkter för organisationen. Det primära ansvaret för en Operations Manager är att minimera kostnaderna och avfallet och maximera produktionen. Dessa två tryck kan vara ganska extrem, och ofta kräver betydande skicklighet att balansera på rätt sätt.

När man tittar på olika verksamheter möjligheter ledning jobb, är det viktigt att ha en fast förståelse av vilka aspekter av arbetet är viktiga för dig. Detta är en mycket personlig, baserad på din egen karriär, lång och kort sikt planer, och andra åtaganden. Till exempel kan någon som just har börjat sin karriär letar efter en förvaltning som jobb med massor av utrymme för framsteg och undervisning program ersättning. Någon som är längre bort i sin karriär kanske letar efter en position som inte kräver arbeta helger eller nattarbete.

Den utbildning som krävs för att kvalificera för en förvaltning som jobbet varierar kraftigt inom industrin. Men de allra flesta arbetsgivare söker personer som har genomgått eftergymnasial utbildning i företag, förvaltning eller ett närliggande ämne. Erfarenhet från en rad olika branscher kan vara till nytta i denna roll, eftersom det kan bidra till att skapa unika lösningar på gemensamma problem. Till exempel kan en verksamhetschef från förlagsbranschen är experter på förpackningsmaterial för transport som kan vara användbara i en tillverkningsprocess inställning.

Det finns två aspekter på varje förvaltning som jobb: dagliga verksamheten och projekt. De flesta människor har möjlighet att snabbt förstå de grundläggande operativa frågor och utmaningar ställning inom de två första åren av sysselsättningen. Gemensamma utmaningar inkluderar logistik kring leverans och mottagning av material, personal frågor, och motstridiga prioriteringar. De metoder som används för att lösa detta problem varierar, och det finns oftast flera möjligheter att pröva olika metoder.

Projekten är oftast det bästa sättet för en Operations Manager för att bidra till organisationen. Han eller hon kan titta på en affärsprocess som är att skapa överkapacitet på avfall, eller tar mer tid att den borde, och utveckla ett nytt sätt att klara den föreskrivna uppgifter. En rad små initiativ som minskar avfallet kommer att fortsätta att spara organisationen pengar i framtiden.

Titta

för en ståndpunkt som också stöds av högsta ledningen. Det är viktigt att få stöd av den verkställande makten för att få finansiering och personal för att slutföra projekt som kan rädda organisationen pengar. Utan detta stöd kommer varje projekt möta motstånd.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.