Hur väljer jag det bästa Commuter cykel?

Om du funderar på att spara på gas och förbättra din hälsa genom pendling med cykel, ska du börja med att välja rätt pendlare cykel för dina behov. Flera olika märken och sorter finns att välja bland, så att investera i en pendlare cykel kan verka skrämmande i början. Men beroende på vad dina behov är att välja en bra cykel kan vara enkelt och roligt.

Det första steget för att avgöra vilken pendlare cykel är rätt för dig är att avgöra vilken typ av ridning du kommer att göra. Hur lång är din dagliga pendla? Kommer du att vara transport av gods? Hur mycket? Vill du värdesätter bekvämlighet över hastighet, eller tvärtom? Dessa frågor och fler kan bli överväldigande snabbt. Lyckligtvis är de flesta modeller av pendeltåg cykel som finns idag byggs med just dessa frågor i åtanke.

Om komfort är din hand, leta efter en pendlare cykel med en mer upprätt körställning som gör att trycket på dina handleder och armar. Detta kommer att hålla ryggen rakare, vilket leder till mindre stress på den del av kroppen. Många cyklar i den här kategorin kommer med justerbar stjälkar att höja eller sänka höjden på styret, och fler modeller kommer med ergonomiska stolar för att hålla trycket på känsliga delar av kroppen.

För pendlare som söker en snabbare skjuts till jobbet, en väg cykel kan vara ett bättre val. En väg cykel inte är tekniskt en pendlare cykel, men är i stället byggd för att vara lätt och snabbt. Därför kommer en väg cykel inriktas mycket hårdare än en pendlare cykel, som har mindre, lättare redskap för att bekämpa de upp delar av pendlar. Men om fitness och hastigheten är ditt mål, en mer aggressiv körställning och lättare cykel kan vara svaret. Titta in i en väg cykel, men var försiktig: väg cyklar kan bli ganska dyr.

De flesta modeller av pendeltåg cykel i dag kommer som standard med rack fästen, och en del även kommer med rack förinstallerat. När du väljer ditt pendlare cykel, se till att ramen har flikar för att rymma en lagring rack så att du kan bandet portföljen eller i en väska till den. Gå inte tunn: se till att ditt rack är solid och har en vikt kapacitet som är tillräcklig för vad du kommer att genomföra.

lagring rack på ett pendeltåg cykel har en annan oavsiktlig fördel: eftersom det placeras över den bakre hjulet, fungerar den som en fender som håller smuts och regn från splattering baksidan av dina byxor och skjorta. Men om du väljer att inte installera en rack på din cykel, se till att investera i en stänkskärm. De är oftast billig och enkel att installera.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.