Hur väljer jag den bästa planen Phone Service?

Oavsett undersöka dina alternativ för mobil tjänst eller en fast telefon hemma, det finns flera saker att tänka på om du vill få den bästa planen telefon. Många av dessa har att göra med dina personliga preferenser, vilken typ av funktioner du behöver, och den totala kostnaden.

Den första frågan att lösa är hur du tänker använda tjänsten. Till exempel, om du letar efter en fast telefon serviceplan, anser de funktioner som kommer att vara av de mest använda. Är det din vana att ringa till släktingar som bor utanför din lokala ringer zon? Om så, du vill inkludera en platt långdistans laddning i månadskostnad. På lång sikt kommer en plan med den här funktionen sparar en hel del pengar, och samtidigt tillåta dig att göra alla de samtal du vill utan att oroa dig för avgifter.

Det finns andra funktioner för att överväga. Många tycker att nummerpresentation, röstbrevlåda, samtal väntar är mycket hjälpsamma funktioner. Återigen, om du kommer att använda dessa funktioner på någon form av löpande, fokusera din uppmärksamhet på telefon plan alternativ att kombinera dessa i tjänsten, helst vid en rabatt. Många leverantörer idag erbjuder möjligheten att skräddarsy planer, så att du bara får de funktioner du vill ha och inte behöva betala för extrafunktioner som aldrig används.

Förutom att se alla telefontjänster plan du anser har de funktioner du använder regelbundet, kan det också finnas ytterligare tjänster som du vill. Detta gäller särskilt med mobila tjänster idag. Kanske du aldrig har tillgång till Internet via mobiltelefon, men vill ge det ett försök. Fråga om planer som ger dig en begränsad mängd online-tid för att surfa, kolla e-post, eller till och med skicka textmeddelanden. Kostnader varierar från en leverantör till en annan, så se till att du vet exakt hur kostnaderna beräknas. Vissa kommer räkningen för tjänster av detta slag på ett per minut, medan andra kommer lagförslag om mindre tid steg, eller ens på hur mycket byte överföringen tar.

Du kanske upptäcker att för att få alla funktioner du både vill och måste, kommer det att bli nödvändigt att göra ett långsiktigt engagemang. Idag är många som gillar att låsa kunder för en period på minst två år. Detta gäller särskilt med operatören planer. Innan du skriver på, kolla in olika pay-as-you-go cell leverantörer. På senare år har de utökat de erbjudna funktioner och göra dem tillgängliga till mycket konkurrenskraftiga priser. Det bästa av allt, du behöver inte engagera sig i ett långtidskontrakt. Om tjänsten inte fungerar så bra som man hoppats, helt enkelt använda din bank minuter och köper inte längre.

Det finns ingen perfekt telefon plan som är idealisk för alla. Att hitta det rätta för dig beror på att veta vad du behöver, vilka funktioner du vill, och hur mycket du är villig att betala. Genom att hålla dessa faktorer i åtanke, kan du undvika att slösa tid på planer som inte passar din situation, och fokusera på dem som har en god chans att tjäna ditt företag.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.