Hur väljer jag den bästa operatören Plan?

Innan du börjar att fastställa vilka operatören plan är bäst för dig, stannar upp och funderar dina behov. En av de första saker du behöver tänka på är alla de människor vars operatören du är ansvarig för. Om du är gift och har barn, kan det vara bäst att överväga en plan familj tjänst. Även om dina barn är ansvarig för att betala för sin egen del kan det räkna ut billigare för alla.

Sedan behöver du ta hänsyn till mönster av behandling för alla som kommer att omfattas av operatören planen. Detta inkluderar att analysera vad alla använder sina telefoner för och vilka tjänster de använder mest. Om din make är egenföretagare, innebär detta att du kan behöva budgetera för många samtal under rusningstid. Barn tenderar att starkt beroende av sina mobiltelefoner för texter meddelanden och dataöverföring. Det kan även vara klokt att göra ett diagram om operatören planen kommer att omfatta flera personer eller en mängd olika behov.

När du har bedömt dina behov, kan du börja jämföra dina alternativ. Var inte tveka att tillåta försäljning företrädare för olika företag gör sina jobb, vilket är att försöka sälja dig sina tjänster. Du kan dela dina diagram med dem och som grundar sig på den, kan de komma med förslag till vilka operatören planerar kanske passar dig bäst. Du kan också dela andra erbjudanden med dem och ge dem möjlighet att försöka göra ett bättre erbjudande.

När du köper bör du ha en god uppfattning om vad du behöver. Detta innebär att du även bör ha en god uppfattning om vad du inte behöver. Välja den bästa operatören plan innebär att du bör undvika förpliktande dig till tjänster som inte används.

Om telefoner på ditt konto kommer att användas till något mer än ett enstaka telefonsamtal, bör du försöka hitta cellulära serviceplaner som innehåller buntar. Dessa paket av tjänster såsom video messaging, SMS och nedladdning. Välja en plan med en bunt kan ofta vara mycket billigare än att prenumerera på en lista med tjänster som har vardera månadsavgifter.

också vara medvetna om villkoren för affären. Till exempel, inte bara fundera på hur många minuter ett plan erbjuder även bedöma om dessa protokoll kan användas. Om en plan erbjuder gratis samtal eller meddelanden till andra telefoner i samma nätverk, se till att dessa samtal är gratis när som helst dag eller natt. Låt dig inte övertalas av operatören planer som innebär att du ändrar dina vanor. Om du får obegränsad gratis samtal efter 22:00 men du är normalt i sängen vid den tiden, tror inte att du kan ändra din livsstil för att tillgodose dina operatören plan.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.