Hur kan jag hålla en positiv syn Medan jobbsökande?

hålla en positiv syn när han letade efter ett nytt jobb kan vara utmanande. I en dålig ekonomi där jobben är svåra att hitta, eller kanske i en stark ekonomi, jagar jobb är ofta nedslående och stressigt. Det kan inte finnas många öppningar inom ditt område som du är kvalificerad för eller att betala bra. Det är viktigt att komma ihåg dock att behålla en positiv syn är avgörande för framgång. Dina chanser att bli anställd om du stöter på som negativt eller desperat är mycket lägre än om du närmar dig söka jobb på ett positivt sätt.

jobbsökande kan snabbt förvandlas till ett allomfattande verksamhet, med hela din dag. Om du inte aktivt söker en ny position, då du är oroande över din brist på jobb och hur det kan påverka dig eller din familj. Ta ett steg tillbaka och ta bort dig själv tillfälligt från situationen. Arbetslösheten får senaste månaderna. Detta är det dags att ta upp en ny hobby eller att arbeta med projekt du håller lägga av. Njut av lättare schema, men inte gör det på bekostnad av ditt jobbsökande ansträngningar. Schemalägg ett par timmar varje dag för att leta efter arbete, och tillbringar resten av dagen att göra andra saker. Detta är också ett bra tillfälle att göra något själv förbättringar. Plocka upp några nya kunskaper som kan hjälpa dig när din karriär är igång igen.

Fokus på kortsiktiga mål. Spendera all din tid fokuserat på allt som behöver få gjort kan leda till frustration och negativitet. Ställ dygnsvila och veckovila mål och ta små steg. Skriv om din CV, få nya kontakter och få ditt namn där ute. Ställ in ett schema för varje vecka mål, och hålla fast vid det.

Hitta ett starkt stöd system. Detta kan vara familj, vänner eller tidigare medarbetare. Att ha en grupp människor att vända sig till efter en särskilt svår dag kan bidra till att lindra stress och känslor av hjälplöshet. Medlemmarna i ert stöd grupp bör vara positivt och inte människor som kommer att ge dig en hård tid om att vara utan arbete. Dessa bör vara människor som hjälper dig att hålla en positiv syn samtidigt söka jobb. Stödjande vänner kan hjälpa distrahera dig från de negativa aspekterna av ditt jobb jaga.

jobbsökande kan vara en positiv upplevelse. Spendera tid från en karriär uppdatera din kompetens kan tillåta er att fortsätta med en ny anställning arenor. Var inte rädd för att filial ut och utforska nya alternativ. Detta kan även leda dig till en karriär som du inte skulle ha tänkt på innan du börjar din jobbsökande.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.