Vilka olika typer av förslag Format?

olika typer av förslag format som används beror på industrin och dess unika behov. Det finns fyra generella format som används när du skapar ett affärsförslag: offert på tjänster, svar på begäran om förslag, företagstjänster förslag och konstruktion förslag. Dessa olika förslag formaten är utformade för att ge en struktur för företag som vill komma ifråga för ett särskilt kontrakt. Formaten är inte reglerade, och därför kan variera något från företaget, baserat på deras krav.

Det ursprungliga förslaget formatet ges av den potentiella kunden, som utfärdade en begäran om förslag (RFP). Detta dokument används för att ge detaljerade specifikationer för ett stort antal olika leverantörer. Det är leverantörens ansvar att se över RFP, avgöra om den kan uppfylla kundens krav och förbereda ett svar. Samtliga förslag och svar skriftligen, och utgör en del av den juridiska kontrakt avtal mellan en leverantör och en kund.

Offert för tjänster omfattar bakgrund av de tjänster företaget, ett detaljerat svar på RFP dokumentet. Inkluderat i detta dokument är en specificerad förteckning över de tjänster som företaget kan erbjuda, och alla tjänster som skulle tillhandahållas av en underleverantör. Vanligtvis tjänst förslag innehålla ett avsnitt om nuvarande trafik, pågående serviceavtal och tjänsten (SLA). Som beskrivs i SLA är en lista över de exakta tjänster som skall tillhandahållas och på vilken nivå av sakkunskap. Lediga tider av resurser, kopior av meritförteckningar, omdömen klient, och referenser är också vanliga i denna typ av förslag format.

Ett svar på RFP förslag format är normalt bestäms av RFP själv. Den detaljerade delen av svaret måste formateras för att matcha de faktiska RFP. Syftet med denna typ av formatering för att säkerställa att kunderna lätt kan jämföra sin begäran till svaret, notera alla avvikelser eller frågor om en specificerad grund.

Företagstjänster förslag format som är typiskt för en försäljning presentation. Det är inte ovanligt att förslaget om att vara en kombination av möten och skriftliga svar. Service broschyrer, allmänna översikter och remisser från tidigare kunder form att råmaterialet i detta format. Det är viktigt att notera att prissättningen och leveransen detaljer vilka vanligtvis är överlåtbara poster, med flera iterationer krävs innan ett slutgiltigt avtal är beredd.

Byggande förslag är mycket detaljrika dokument, och alltid innehålla ritningar, specifikationer dokument , och specificerade linjer tid. Utöver denna detaljnivå finns det ofta en konstnär som gör den föreslagna produkten, eller en tredimensionell modell för att hjälpa kunder visualisera slutresultatet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.