Vilka olika typer av administrativ assistent Support?

Administrativ assistent stödpersonal medlemmar har en viktig roll i många företag, att tillhandahålla administrativt stöd. Dessa professionella arbetstagare utför i alla typer av kontorsmiljöer från advokatbyråer till medicinska kontor. Utbildade assistenter har kunskaper på interna rutinerna och har starka företag och datorkunskap.

advokatbyråer sysselsätter ett stort antal administrativ assistent kan hjälpa sina medlemmar att hantera uppgifter såsom transkription och inrätta ärenden. Juridiska biträden förslaget korrespondens på advokatens begäran och prata med justering om statusen för fordringar. Assistenter schema också tid för ombudet inklusive medlingar och depositioner. Stora advokatbyråer har generellt grupper som stöder rättsområden och består av ombudet Paralegal och juridisk rådgivare.

Läkare har administrativ stödpersonal att hjälpa front office och medicinsk personal. Medicinska assistenter hälsar patienter, schemalägga och sätta patienten information i diagram. Vissa medicinska assistenter utföra avancerade uppgifter, inbegripet en sammanfattning av medicinska journaler och förbereda kontor budgetar.

Forskare har stödpersonal i laboratorier som arbetar som forskarassistent. De administrativ assistent vid en vetenskaplig inställning forskar ge information och förbereder agendor. Administrativ stödpersonal som tar forskning anteckningar och håller reda på projektet tidsfrister. Andra arbetsuppgifter omfattar kontorsarbete såsom öppna post och inköp lab leveranser.

Ledande befattningshavare, som till exempel en vd har vanligtvis administrativa assistenter som arbetar direkt för dem. Assistenten tidtabeller kundmöten samt resplaner för den verkställande makten. En del av jobbet tullarna denna assistent skulle även gälla utarbetande av brev, hantera fakturor och sammanställa rapporter. På en del företag kommer administrativ assistent hjälper också avdelningscheferna samt chefer.

Fastighetsbolagen använder administrativ assistent stöd att planera sändningar för hem och hushåll lista till salu. Fastighets-assistenter har vanligen en bakgrund i förberedelserna fastigheter dokument och marknadsföring. Vissa myndigheter kräver stödpersonal att ha en fastighet licens att arbeta på myndigheten. Grafisk design färdigheter är ett plus för denna ståndpunkt eftersom fastighet administrativt stöd medlemmar utarbeta broschyrer och flygblad för agenter.

De flesta administrativa assistent supporttekniker ha minst en gymnasieexamen samt klasserna inom redovisning, matematik och kontor administration. Vissa assistenter har också en certifiering sekreterare vetenskaper. Personer som vill arbeta som administrativ assistent stöd specialist bör veta hur man använder en mängd olika program datorprogram och kunna flera uppdrag. Personlighetsdrag som behövs i detta läge är förmågan att lära snabbt och fungerar bra under press.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.