Vilka egenskaper bör du leta efter i en Frilansande copywriter?

Många företag anställer frilansande copywriter när de får för mycket arbete för de egna copywriters att hantera eller när de inte har egna copywriters. Copywriters "bakgrunder varierar kraftigt, men det finns flera kvaliteter som bra copywriters aktie. När du söker copywriting hjälp på frilansbasis, ett kreativt och kritiskt sinne, uppmärksamhet på både detaljer och tidsramar och en förmåga att tvinga målgrupp för insatser är viktiga egenskaper du bör titta efter i en frilansande copywriter.

Trots att många copywriters har en kandidatexamen i engelska, kommunikation, journalistik eller reklam, är utbildning i sig inte det enda du ska leta efter i en frilansande copywriter. David Ogilvy, kungen av copywriters, underströk att "välinredda" sinne är vad som är viktigt i copywriting. Någon som är både en kreativ och kritisk tänkare kan vanligtvis anpassa sig väl till alla copywriting uppgift. Du vill ha någon som är både en tänkare och en skapare så att arbetsplatserna är inte bara en kreativ del, men en genomtänkt marknadsföring pjäs som funktioner strategi som griper tag i din målgrupp och inte släppa taget.

Uppmärksamhet på detaljer är lika viktig som uppmärksammar tidsfrister, även om båda är avgörande. Du vill inte bara kopiera i tid, men du vill ha bra kopia som täcker allt den ska så att den gör vad den ska göra. Till exempel, om du har en unik ny produkt, men annonstexten förklarar inte hur man använder produkten eller vilka stora resultat konsumenter kan få från att använda denna produkt är annonsen ett slöseri med tid. Copywriters måste nå konsumenterna genom att kommunicera fördelarna med produkten på ett övertygande sätt.

Det främsta kvalitet för att leta efter i en frilansande copywriter är att copywriter måste kunna få målgruppen att vidta de åtgärder som du behöver. Detta är vad du betalar för. Nej copywriter kan eller bör garantera resultat, utan bör kunna ge tidigare resultat och prover portfölj.

Övertygande kompetens som är överväldigande övertygande är ett måste att söka i en frilansande copywriter när du hoppas på goda resultat. Vid ansökan för jobbet, hur tvingar han eller hon få din uppmärksamhet och du vill anställa honom eller henne? Och se ut i slutet av följebrevet för att se om uppmaning till handling-i detta fall för att du ska kontakta copywriter-är verkligen effektiv. Bra copywriter vet hur man säljer sig själva, och inte bara produkter och tjänster!


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.