Vilka är de olika typerna av Barber utrustning?

Traditionellt har frisörer i bitar, tvättas och stylade håret för manliga kunder, samt tenderade att preparering av ansiktshår. Under senare år har många frisörer utökat sina tjänster till att omfatta färg, markering och avancerade alternativ stil för hår. Med dessa utökade tjänster har kommit en omfattande förteckning över barberaren utrustning och frisörer måste nu lagra en mängd varor för att möta de växande behoven av deras kunder.

Den första del av barberaren utrustning varje barberaren måste själv är en barberare stol. Detta är en specialiserad stol som kan höjas och sänkas beroende på höjden på klienten. Stolen bör också luta göra rakning och grooming ansiktshår en bekväm upplevelse för kunden och ett enklare upplevelse för barberare. Barber stolar vridas och röra sig i alla riktningar för att säkerställa en barberare har tillgång till alla områden utan att behöva begära kunden kontinuerligt skift som ordförande.

skärande verktyg är också ett måste. Frisör saxar är en nödvändighet, och de flesta frisörer har olika saxar för olika uppgifter, till exempel gallring sax för gallring tjocka, tunga hår. Clippers och trimmers används för kapning av hår samt putsning skägg och mustascher. Barberare använda dessa typer av verktyg för att skapa rena linjer och ta bort fula hals hår. Det finns många typer av hårklippningsmaskiner och trots att de flesta frisörer har personliga inställningar för grundläggande arbeten, de fortfarande lager olika typer för olika uppgifter.

Nu när män begär mer stilar, Frisör utrustning förteckningar omfattar även hårtorkar, locktänger strykjärn, och strykjärn. Dessa typer av barberaren utrustning användas för att bereda och forma håret. Kinky, kan lockigt hår tämjas, och rakt hår kan lånas ut några volym-eller våg av någon av dessa uppvärmda styling stöd, beroende på hårtyp och önskad effekt. Många stylingprodukter används tillsammans med dessa verktyg, och det finns en mängd olika produkter tillgängliga speciellt för män.

Barber utrustning som används för rakning kommer att hittas vid varje frisersalong. Även hårklippningsmaskiner och trimmers kan användas för att rykta längre ansiktshår, frisörer använder professionella elektriska rakapparater samt traditionella rakknivar att säkerställa en rakning så nära som möjligt. En borst rakborsten är också säker på att finna i en barberare arsenal, och en rakkniv kräver en läderrem för slipning. Rakning muggar hålla rakborstar, och vissa frisörer föredrar fortfarande fancy manuellt blad.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.