Vad ska jag göra om jag Owe högre skatt än jag kan betala?

Vissa människor är negativt överraskad att hitta de skyldiga mer skatt än de har råd att betala när de lämnar sin skatt. Det finns flera sätt att förhandla om att göra utbetalningar till Internal Revenue Service (IRS) som kan göra återbetala skulden inkomstskatt mycket lättare. Viktigast är att vara säker på att filen i tid, och göra några planerade betalningar i tid som IRS kan bedöma stora avgifter om man inte håller sig till avtal.

Innan ansökan, bör man vara också Kontrollera sin självdeklaration för eventuella misstag. Det är ofta så att folk lista sina skatter korrekt. Kontrollera om alla fel och eventuella kryphål, som kan minska eller bli av med sin skatteskuld.

Om den inkomstskatt som betalas är ett stort belopp och för svårt att betala på en gång, är det första som skriver ett brev till IRS med minst en delbetalning. Detta belopp behöver inte vara stor, men det bör vara minst 10% av skulden, när hanterliga. Om beloppet måste vara mindre, är detta vanligen godtagbar, eftersom den inte visat vilja att betala.

I stället för att helt enkelt inte betala eller att inte lämna in en redogörelse inkomstskatt, bör en fil i tid för att undvika böter och avgifter. Vidare bör inkomstskatt uttalande åtföljas av en skriftlig redogörelse om hur mycket man kan betala och planerar att betala månadsvis. Se till att detta belopp är realistiskt och kan uppfyllas exakt såsom anges i ett förslag till återbetalningsplan.

Fördelen med att föreslå ett schema är att det tillåter en att ställa villkor om återbetalning, istället för att lämna denna fråga upp till IRS. IRS kan förkasta ert förslag, särskilt om återbetalning tar längre tid än ett år. Men ofta är IRS gärna arbeta med en person som visar allvar och vilja att betala sina skatter.

När du har fastställt en plan, och till och med innan han får meddelande från IRS, börja göra föreslagna betalningarna. Det är viktigt att en håller sig till de villkor som beskrivs i ett samtycke. IRS kommer sannolikt att vara mer öppna för ett avtal som redan håller på att uppfyllas. Dessutom kan IRS svara på utebliven betalning från inhämtar en lön, så stannar nuvarande på en skuld är mycket viktigt.

Om det av någon anledning kan man inte göra en månatlig betalning, bör en informera IRS skriftligen. En viktig anledning måste ges. Man kan också ringa IRS att informera dem, men alla kommunikation med IRS om återbetalningar inkomstskatt bör ske skriftligen. Upprätthålla en god dokumentation är värdefull om du skulle behöva hänvisa till dem i framtiden.

också utvärdera din nuvarande undanhålla status för att se var fel har begåtts. Man vill inte möta nästa år med en ny inkomstskatt skuld att betala. Ofta människor gör misstaget att ta alltför många avdrag på inkomstskatten under året, vilket gör för lite att hållas inne. Tala med en revisor, eller en hjälpsam person i personalen eller mänskliga resurser på ett arbete kan hjälpa till med att undvika skulder inkomstskatt under kommande år.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.