Vad bör jag tänka när du placerar en annons i Gula Sidorna?

Om du vill öka din verksamhet och nå en bredare marknad med ord av dina tjänster, placera en annons i gula sidorna i en telefonkatalog kan vara ett klokt övervägande. Du kommer att vilja se till att placera en annons i gula sidorna vara kostnadseffektivt och gör ditt företag verkar unik och professionell. Det finns flera faktorer att överväga att placera en sådan annons, inklusive pris, storlek och tillgänglig information.

prisintervallet för att placera en annons i gula sidorna beror till stor del på telefonen företaget. Om det är en stor, företags-run telefonboken, visas annonserna generellt dyrare. Lokala telefonkataloger ger dig ett mycket billigare alternativ, men kan ha färre potentiella kunder på en mindre marknad. Noggrant överväga ditt företags behov innan du placerar din annons: söker du utöka ett mycket eller lite, lokalt eller regionalt? Kom också ihåg att för samma pris du betalar för en standardstorlek annons i en stor telefonbok, kan du få en betydligt större och mer levande annons i en lokal bok.

storlek och grafik på din annons är en viktig faktor att beakta. Om du är i en marknad med många liknande företag är det viktigt att göra affärer genom att ha stora annonser. Du vill sticka ut från mängden och meddelar dig själv som en viktig konkurrent. Å andra sidan, om du driver ett företag med kvalificerade tjänster och få konkurrerande företag, kan du spara pengar och har endast en liten och enkel annons.

När du väljer bilder, leta efter klara, enkla och klassiska design. Många telefonboken företag kommer att erbjuda vanliga konstverk som kan följa din annons, men om du har en egen etikett eller den grafiska utformningen, var inte rädd för att inkludera det. Kom ihåg att din grafik vanligtvis kommer att monokromt svart på gul botten, så enkelhet i design är mycket viktig. Prata med telefonboken ombud som hjälper dig och frågar om de känner att din skräddarsydda grafiska kommer att dyka upp och på sidan.

När man bestämmer vilken information som ska inkluderas när de släpper ut en annons i Gula Sidorna, storleken på annonsen avgör utrymmet. En grundläggande annons kommer att innehålla företagets namn och telefonnummer. Om du har mer utrymme, kan du inkludera en webbadress, företag motto eller grafiska och särskilda tjänster som finns tillgängliga. En webbplats är förmodligen den viktigaste delen av information som du kan placera på din annons förutom namn och telefonnummer, så många människor att göra sitt företag på nätet shopping. Visar att du har ett etablerat hemsida kommer också att tala mycket om din professionalism.

För att vara säker på att du får dina pengar är värt ut din annons, se till att be och hålla koll på kunder som hittade dig i de gula sidorna. Försök att införa ett system där du kan registrera hur många kunder som används i telefonboken för att hitta dig och hur mycket de spenderade på din verksamhet. Efter ett år, jämför det belopp som du har gjort det belopp som du använt på att placera en annons i gula sidorna. Om du har fått pengar, har du gjort klart en värdig investering. Å andra sidan, om du har en nettoförlust, kan det vara dags att kontakta företrädarna telefonboken och se om att ändra eller ta bort annonsen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.