Vad bör jag tänka när de väljer mellan Top Företag Management Consulting?

Högsta ledningen konsultföretag tillhandahålla expertis för företag som söker att organisera om, omdefiniera sina affärsprocesser, eller vill få en opartisk uppfattning om områden som behöver förbättras inom företaget. Standarden processen när man ser att välja ett företag med verksamhet inom management är att utfärda en begäran om förslag (RFP). Denna upphandling dokumentet innehåller specificering av vilka tjänster företaget ser sig för köp, tidslinje, omfattning och slutprodukten. Beroende på dollarn värde och branschen är RFP utfärdas endast för inbjudna eller är öppen för allmänheten.

Som en del av processen är top management consulting företag som är intresserade av det arbete som krävs för att lämna ett svar från ett visst datum. Inkluderat i detta svar är de fyra kategorier som bör användas för att utvärdera företag: förmåga att uppfylla kraven, pris, kompetens och personal som tilldelats projektet. Denna matris är ganska standard, och är vanligtvis ingår i RFP, så att företagen vet hur deras svar kommer att utvärderas.

Det primära målet för ett projekt är att uppfylla de ursprungliga kraven. De svar från den övre företag med verksamhet inom management bör ange exakt hur de ska göra det, för varje punkt som anges i de kravspecifikationer. Ju mer specifika dessa krav, desto högre kvalitet resultat detta kommer att generera. Ett vanligt knep när man jämför är att ta bort alla adjektiv, och fokusera på de verb eller uttalanden åtgärder. Det kan vara avslöjande.

Jämföra prissättning kan verka enkel, men är ofta komplicerade för samråd kontrakt. Ett lägre pris innebär inte nödvändigtvis ett bättre värde, precis som ett högre pris inte behov anges en bättre kvalitet. Gör en notering av det totala priset, och sedan kontrollera för tillfälliga avgifter. De flesta konsultföretag kostnad för resor, logi, måltider och andra engångsposter varje gång konsulter är på plats. Dessa kan ingå i timkostnad eller anges som en separat post.

Nivån expertis är mycket viktigt när man väljer mellan top företag management. Läs detaljerna i svaret för att avgöra hur många timmar projektledaren fördelas, antalet förvaltare eller kontrollorgan timmar, och standarden timmar konsult. Tänk på att många företag har titlar som syftar till att sudda ut denna skillnad. Till exempel kan en junior konsult utan erfarenhet kallas "klient tillsammans samordnare" medan konsult med ett eller två års erfarenhet är "Senior Consultant".

Be om och se över återupptas av personal som tilldelats projektet. De återupptar kommer att ge dig en bättre känsla av djup kunskap och erfarenhet som de tillhandahåller. För ett stort kontrakt kan kunden begära intervjuer med de föreslagna personal, och kan begära en ersättning om det finns en person konflikt eller annan fråga som inte var omedelbart uppenbar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.