Vad bör jag tänka innan de fick en Virtual Office Rental?

ett virtuellt kontor hyra är nödvändig om du har fått en virtuell position men inte vill arbeta från ditt hem. Det finns klara fördelar för att arrangera ett virtuellt kontor hyra. Till exempel ger det en möjlighet för en lägre kostnad på grund av gemensam utrustning, tjänster och en professionell arbetsmiljö. Det finns tre saker som du måste överväga för denna typ av arrangemang: kostnad, tjänster och plats.

En av de största fördelarna med en virtuell arbetsmiljö är ökad förmåga att hantera ditt arbetsflöde och din tid. Virtual arbetstagare fullgöra de uppgifter av sin position från en annan plats. För att kunna arbeta i en virtuell miljö, en dator, Internetuppkoppling och dedikerade telefonlinjen är alla vanligtvis krävs.

Många virtuella arbetstagare finner att arbete i hemmet skapar en känsla av isolering och familjeansvar kan störa arbetsuppgifter. När du hyr ett virtuellt kontor, jämföra kostnaderna med omsorg. Granska det avtal detaljer för att avgöra exakt hur mycket utrymme som tilldelas dig, timmar av tillgänglighet och support.

Många virtuellt kontor utrymmen tillhandahålla stödtjänster till sina kunder. Dessa tjänster omfattar en allmän receptionist, säkerhet och fastighetsförvaltning. Delade funktioner kan innehålla möteslokaler, kopieringsapparater, lunchrummet utrymme och evenemang nätverk. Alla dessa funktioner ger en förbättrad, professionell arbetsmiljö. Det finns en högre kostnad för denna typ av virtuella kontor hyra, men det är viktigt att överväga dina behov och avgöra om den extra kostnaden är värd den förbättrade arbetsmiljön.

Som med alla fastighetsrelaterade frågor är läget avgörande för ditt beslut om ett virtuellt kontor hyra. Tänk på din pendla, parkering och närhet till kollektivtrafik. Dessa poster är kritiska till att hålla kostnaderna nere och effektiv hantering av din tid. Undersöka och turné minst tre olika möjliga ställen innan du gör ditt val. Titta på villkoren i den fysiska miljön och kvaliteten på inredningen.

Fråga efter och kolla referenser för att få en bättre känsla för vilken typ av tjänster som tillhandahålls och kvaliteten på arbetsmiljön. Besök virtuellt kontor hyra plats vid olika tidpunkter på dagen. Lyssna bakgrundsljud volymen under kontorstid. Tänk på vilken typ av arbete du behöver göra och avgöra om denna miljö är förenlig med dina krav.

För ditt första kontor hyra, underteckna en månad till månad hyresavtalet. Detta ger dig möjlighet att ändra ordningen om du upptäcker att det inte fungerar för dig. Virtuellt kontor krav som arbetet ställer förändras ofta snabbt och det är viktigt att ha flexibilitet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.